Ο Γουίλιαμσον προσπάθησε να ταπώσει τον Χαρτ αλλά του άνοιξε τη μύτη! Αίματα και νεύρα από τον παίκτη των Νικς


Η προσπάθεια για τάπα, απέτυχε! Εκνευρισμένος ο Τζος Χαρτ, με τους διαιτητές του αγώνα των Νιού Γιόρκ Νικς με τους Πέλικανς (92-115) αφού βρέθηκε με ανοιγμένη μύτη από το χτύπημα του Ζάιον Γουίλιαμσον, αλλά ο διαιτητής δεν του έδωσε φάουλ.

Οι τρομεροί Πέλικανς έκαναν… πάρτι στην Νέα Υόρκη, επικρατώντας με 115-92 των Νικς. Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν πάθος και σκληράδα εντός παρκέ, κάτι που φάνηκε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Ο Τζος Χαρτ βρέθηκε με ανοιγμένη μύτη, μετά από το χτύπημα που δέχθηκε από τον Ζάιον Γουίλιαμσον, σε προσπάθεια να του κάνει τάπα.

Λίγο μετά το ξεκίνημα του αγώνα, ο Χαρτ των γηπεδούχων προσπάθησε να καρφώσει, με τον Γουίλιαμσον να κάνει προσπάθεια να τον κόψει. Ο παίκτης των φιλοξενούμενων, όμως, δεν βρήκε μπάλα και αντί για τάπα χτύπησε τον αντίπαλό του στη μύτη.

Οι διαιτητές δεν έδωσαν φάουλ και ο Τζος Χαρτ βρέθηκε να διαμαρτύρεται, έχοντας ματωμένη μύτη.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SportsCenter (@sportscenter)

 

To άρθρο Ο Γουίλιαμσον προσπάθησε να ταπώσει τον Χαρτ αλλά του άνοιξε τη μύτη! Αίματα και νεύρα από τον παίκτη των Νικς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Βρετανία: Η οργή της μάνας γλίτωσε 14χρονο από δίωξη για επεισόδια

«Η οργή της οποίας έτυχε το παιδί από τους γονείς του ήταν πιο αποτελεσματική από οτιδήποτε θα μπορούσε να πετύχει το σύστημα ποινικής...

Φαράγγι της Σαμαριάς: Το πόρισμα ιατροδικαστή για τον θανάσιμο τραυματισμό της 33χρονης

H επισκέπτρια στο Φαράγγι έχασε τη ζωή της αφού στο σημείο σημειώθηκαν κατολισθήσεις ...