Πολυνίκη Εμμανουηλίδου: Οριακά εκτός ημιτελικών στα 60 μέτρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου


Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου έκανε εξαιρετική πρώτη εμφάνιση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης, αλλά στάθηκε άτυχη και έμεινε οριακά εκτός ημιτελικών στα 60 μέτρα των γυναικών.

Στο ντεμπούτο της σε παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου “άγγιξε” το ατομικό της ρεκόρ στα 60 μέτρα και έτρεξε την κούρσα της σε 7,27 δευτερόλεπτα, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά, μένοντας στην 4η θέση.

Οι τρεις πρώτες αθλήτριες της προκριματικής της σειράς πήραν το “εισιτήριο” για τον επόμενο γύρο, με τρίτη να είναι η Πολωνή Στεφάνοβιτς με χρόνο 7,26.

 

Στα 20 χρόνια της η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου έχει όλο το μέλλον μπροστά της.

To άρθρο Πολυνίκη Εμμανουηλίδου: Οριακά εκτός ημιτελικών στα 60 μέτρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Ισημερινός: 5 νεκροί από πυρά σε βόρειο προάστιο της πρωτεύουσας

Η επίθεση διαπράχθηκε το βράδυ της Παρασκευής προς Σάββατο, μέσα σε κομμωτήριο στο υποβαθμισμένο προάστιο Πισουλί ...

Έρχεται το νέο σύστημα για την οδική ασφάλεια – Από την κάμερα στο κινητό με sms τα πρόστιμα

Προβλέπεται ότι θα εγκατασταθούν 1.000 κάμερες στην Αττική που θα μπορούν να διαπιστώνουν όλες τις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ...

Απόψε η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σύνοδο Κορυφής για το Μέλλον στη Νέα Υόρκη

Η Ελλάδα αναμένεται να υποστηρίξει το Σύμφωνο για το Μέλλον στα Ηνωμένα Έθνη - Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον πρίγκιπα διάδοχο του Κουβέιτ ...