Γουλβς – Κόβεντρι 2-3: Πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Αγγλίας με μυθική ανατροπή στις καθυστερήσεις


Η Κόβεντρι έκανε ένα απίστευτο φινάλε στο “Μολινό” και με δύο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα της με την Γουλβς, πήρε τη νίκη με 3-2 και το “εισιτήριο” για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Αγγλίας “άνοιξε” ε ένα τρομερό ματς. Μετά από ένα παιχνίδι με απίστευτες ανατροπές, η Κόβεντρι… της Championship νίκησε με 3-2 τη Γουλβς μέσα στο “Μολινό” και εξασφάλισε την πρόκριση στους “4” της διοργάνωσης, για πρώτη φορά από το 1987.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 53΄ με τον Σιμς και κράτησαν το προβάδισμα για μισή ώρα. Οι “λύκοι” βρήκαν τελικά την απάντηση στο 83΄ με τον Αϊτ-Νουρί και ο Μπουένο στο 88΄ φάνηκε να δίνει στη Γουλβς την πρόκριση.

Οι παίκτες της Κόβεντρι, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Ο Σιμς ισοφάρισε στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων και στην εκπνοή (90+10΄) ο Ράιτ “πάγωσε” το “Μολινό” και έστειλε την Κόβεντρι στα ημιτελικά του FA Cup.

To άρθρο Γουλβς – Κόβεντρι 2-3: Πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Αγγλίας με μυθική ανατροπή στις καθυστερήσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Πυρκαγιές στην Κολομβία: Πάνω από 90.000 στρέμματα στάχτη

Δυο άνθρωποι τραυματίστηκαν στο χωριό Ναγατάιμα, που υφίσταται...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 21 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικά τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα  ...

Κομισιόν σε Τσιόδρα για τη λειψυδρία

Ανακοινώθηκε πρωτοβουλία για την ανθεκτικότητα των υδάτων, η...

Πυρκαγιές στην Κολομβία: Πάνω από 90.000 στρέμματα στάχτη

Δυο άνθρωποι τραυματίστηκαν στο χωριό Ναγατάιμα, που υφίσταται το πιο βαρύ πλήγμα από τις πυρκαγιές, καθώς υδραγωγείο και σπίτια καταστράφηκαν ...

Κομισιόν σε Τσιόδρα για τη λειψυδρία

Ανακοινώθηκε πρωτοβουλία για την ανθεκτικότητα των υδάτων, η οποία έχει στόχο, μεταξύ άλλων, να στηρίξει τα κράτη μέλη ώστε να καταπολεμήσουν τη λειψυδρία ...