Η Μαρία Σάκκαρη εδραιώθηκε στο top10 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις – Οριακά εκτός ο Στέφανος Τσιτσιπάς


Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε στον τελικό του Indian Wells από την Ίγκα Σφιόντεκ, αλλά η πορεία της στην Καλιφόρνια την εδραίωσε στο top10 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις γυναικών.

Παρότι παρέμεινε στο Νο9 του κόσμου, η Μαρία Σάκκαρη αύξησε σε μεγάλο βαθμό τη διαφορά της από τη 10η Οσταπένκο και πλησίασε την 8η Βοντρούσοβα σε απόσταση… αναπνοής. Πάντα πρώτη η Σφιόντεκ, με τις Σαμπαλένκα, Γκοφ, Ριμπάκινα και Πεγκούλα να συμπληρώνουν την πρώτη 5άδα της WTA.

Στο τένις ανδρών αντίστοιχα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ξανά εκτός top10 στην παγκόσμια κατάταξη, καθώς η δική του πορεία στο Indian Wells τον διατήρησε στην 11η θέση του κόσμου, λίγο πίσω από τον 10ο Ντε Μινόρ και τον 9ο Χουρκάτς. Προηγείται σταθερά ο Τζόκοβιτς, με δεύτερο τον Αλκαράθ και τρίτο τον Σίνερ.

To άρθρο Η Μαρία Σάκκαρη εδραιώθηκε στο top10 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις – Οριακά εκτός ο Στέφανος Τσιτσιπάς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Ισημερινός: 5 νεκροί από πυρά σε βόρειο προάστιο της πρωτεύουσας

Η επίθεση διαπράχθηκε το βράδυ της Παρασκευής προς Σάββατο, μέσα σε κομμωτήριο στο υποβαθμισμένο προάστιο Πισουλί ...

Έρχεται το νέο σύστημα για την οδική ασφάλεια – Από την κάμερα στο κινητό με sms τα πρόστιμα

Προβλέπεται ότι θα εγκατασταθούν 1.000 κάμερες στην Αττική που θα μπορούν να διαπιστώνουν όλες τις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ...

Απόψε η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σύνοδο Κορυφής για το Μέλλον στη Νέα Υόρκη

Η Ελλάδα αναμένεται να υποστηρίξει το Σύμφωνο για το Μέλλον στα Ηνωμένα Έθνη - Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον πρίγκιπα διάδοχο του Κουβέιτ ...