Ξέσπασμα Αταμάν στα αποδυτήρια μετά το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Τώρα καταλαβαίνω γιατί στο ποδόσφαιρο σφυρίζουν ξένοι διαιτητές»


Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 89-84 από τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι των τελικών της Basket League, με τον Εργκίν Αταμάν να οδηγείται νωρίτερα στα αποδυτήρια, όπου άφησε αιχμές για τους διαιτητές.

Ο Αταμάν αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές λίγο πριν τη λήξη του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, έχοντας διαμαρτυρηθεί έντονα για κάποιες αποφάσεις των διαιτητών στον πρώτο τελικό της Basket league.

Στα αποδυτήρια έτσι, ήταν έξαλλος με τις αποφάσεις των ρέφερι και είπε «τώρα καταλαβαίνω γιατί στο ποδόσφαιρο σφυρίζουν ξένοι διαιτητές», δείχνοντας τον εκνευρισμό του.

Με την ήττα από τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός έχασε ουσιαστικά το πλεονέκτημα έδρας.

To άρθρο Ξέσπασμα Αταμάν στα αποδυτήρια μετά το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Τώρα καταλαβαίνω γιατί στο ποδόσφαιρο σφυρίζουν ξένοι διαιτητές» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Χαβάη: 17χρονος διασώθηκε μετά από 11 ώρες πάνω σε ένα καγιάκ στον Ειρηνικό Ωκεανό

Ήταν πάνω σε ένα καγιάκ και δεν φορούσε σωσίβιο - Ολονύχτια επιχείρηση για τη διάσωσή του από ναυαγοσώστη εκτός υπηρεσίας και λιμενικό -...

Title Greek Mafia: 4 δολοφονίες για λαθρεμπόριο καυσίμων και έλεγχο πρατηρίων

Ανηλεής πόλεμος για την κυριαρχία στο λαθρεμπόριο καυσίμων από την Greek Mafia ...

Δημοσκόπηση Alco: Προβάδισμα ΝΔ, ενισχυμένο το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές

Το ΠΑΣΟΚ έχει «κλειδώσει» τη δεύτερη θέση, το οποίο ακολουθεί η Ελληνική Λύση ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει καθηλωμένος στην πέμπτη θέση, συγκεντρώνοντας ποσοστό...