Μίλτος Τεντόγλου: «Υποβάθμισα το άλμα μου, ήταν πολύ εύκολο για εμένα»


Ο Μίλτος Τεντόγλου χρειάστηκε μόλις ένα άλμα στα 8,14 μέτρα, στην πρώτη του προσπάθεια στα προκριματικά του άλματος εις μήκος, για να πάρει την πρόκριση στον τελικό, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της Ρώμης.

Ο αγώνας του τελείωσε έτσι γρήγορα και ο ίδιος μίλησε αμέσως μετά στην ΕΡΤ για την προσπάθειά του, αλλά και τις συνθήκες που βρήκε στη Ρώμη, για τον αγώνα του στο άλμα εις μήκος του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανοιχτού στίβου.

«Στους προκριματικούς δεν κερδίζει αυτός που κάνει πιο μεγάλη επίδοση στα προκριματικά, αλλά αυτός που είναι κοντά στο όριο», ανέφερε ο Έλληνας ολυμπιονίκης και σχολίασε για το χαμόγελό του μετά το άλμα του: «Γιατί ξεκινάω τη φόρα μου και νιώθω ότι πάω πολύ γρήγορα, οπότε κόβω λίγο, πατάω, βγαίνω και κατέβασα και τα πόδια στην προσγείωση. Ήταν πολύ εύκολο για μένα. Το υποβάθμισα κάπως…»

Ο Τεντόγλου αναφέρθηκε και στην υπερυψωμένη εξέδρα στο στίβο, αναφέροντας ότι «είναι πολύ καλή και θα γίνουν μεγάλες επιδόσεις, δεν μου αρέσει όμως. Νιώθω ότι είναι κάτι άλλο, δεν είναι μήκος, νιώθω ότι είναι street μήκος».

Κατέληξε δε, ότι η “μάχη” για τον τίτλο «θα είναι με τον Ελβετό και τον Ιταλό. Και οι τρεις μπορούμε να πηδήξουμε μακριά».

To άρθρο Μίλτος Τεντόγλου: «Υποβάθμισα το άλμα μου, ήταν πολύ εύκολο για εμένα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Θεσσαλονίκη: Σοβαρός τραυματισμός 14χρονου ύστερα από ανατροπή τρακτέρ

Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες...

Καλαμάτα: «Λουκέτο» σε beach bar μετά από καταγγελίες στο “MyCoast”

Στην επιχείρηση επιβλήθηκε επίσης και το χρηματικό πρόστιμο...

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Η Ελίζα Βόζεμπεργκ πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού

Η Ελίζα Βόζενπεργκ στην ομιλία της μετά την εκλογή της αφενός ευχαρίστησε τους συναδέλφους της, αφετέρου έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα ελληνικά συμφέρονται και...

Ιαπωνία: Σκάνδαλο με συμπληρώματα – Παραιτήθηκαν οι πρόεδροι της εταιρείας

Τον Μάρτιο, η εταιρεία ανακάλεσε 5 από τα προϊόντα της, λέγοντας ότι είχε λάβει αναφορές για προβλήματα στα νεφρά από πελάτες  ...

Θεσσαλονίκη: Σοβαρός τραυματισμός 14χρονου ύστερα από ανατροπή τρακτέρ

Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Ασπροβάλτας. ...