Ντέμης Νικολαΐδης για τους Legends του 2004: «Βλέπουμε άσχετους στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι αυτούς που έχουν προσφέρει»


Ο Ντέμης Νικολαΐδης ανεβάζει διαρκώς video στο instagram, όπου μιλάει και απαντάει για το ποδόσφαιρο, με τη νέα του ανάρτηση να αφορά τους Legends της Εθνικής Ελλάδας του 2004.

Όντας και ο ίδιος μέλος της Εθνικής Ελλάδας του 2004 που κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ο Ντέμης Νικολαΐδης σημείωσε την ανάγκη να αξιολογηθούν και να προσφέρουν οι συμμετέχοντες σε εκείνη την ομάδα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο είτε στη διοίκησή του είτε και αλλού.

Τόνισε όμως, ότι πρέπει να αλλάξει πρώτα η νοοτροπία, αφού “δεν βλέπουμε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο να είναι μέσα στο ποδόσφαιρο, ενώ υπάρχουν άλλοι που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demis Nikolaidis (@dem11s)

Ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν βασικός για την Εθνική Ελλάδας το 2004, μέχρι οι τραυματισμοί να τον κρατήσουν στον πάγκο.

To άρθρο Ντέμης Νικολαΐδης για τους Legends του 2004: «Βλέπουμε άσχετους στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι αυτούς που έχουν προσφέρει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν δεσμεύεται να συνεχίσει την προεκλογική κούρσα

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Μπάιντεν έχει παγιδευτεί σε...

Ζέστη: 10 tips για να μην χάνουμε τον ύπνο μας

Η ζέστη φέτος είναι σα να μην έφυγε...

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ για Αντούνα σύμφωνα με τους Μεξικανούς

Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ κινούνται για την...

Δυστύχημα στα Τέμπη: «Τα οστά που βρέθηκαν στο Κουλούρι ανήκαν στα παιδιά μου»

Ο Νίκος Πλακιάς έκανε την αποκάλυψη για τα Τέμπη λέγοντας πως η διαδικασία που έχει γίνει γνωστή ως «μπάζωμα» και για την οποία,...

ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν δεσμεύεται να συνεχίσει την προεκλογική κούρσα

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Μπάιντεν έχει παγιδευτεί σε μια δίνη πολιτικών πιέσεων να παραιτηθεί με τον ίδιο να μη δείχνει διατεθειμένος για κάτι...

Ζέστη: 10 tips για να μην χάνουμε τον ύπνο μας

Η ζέστη φέτος είναι σα να μην έφυγε ποτέ… Και η πολλή ζέστη μπορεί να έχει επιπτώσεις στην ξεκούρασή μας και επομένως στην...