Μάριος Ηλιόπουλος: Ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ δίνει πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου


Ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, ανοίγει τα… χαρτιά του, σε συνέντευξη Τύπου που θα δώσει μεσημέρι (20.06.2024 / 14:00) στην OPAP Arena.

Ο Μάνος Ηλιόπουλος μετράει δέκα ημέρες στο “τιμόνι” της ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης και την… παράδοση – παραλαβή που υπήρξε στην Ένωση.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (20.06.2024, 14:00) στην OPAP Arena ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ θα βρεθεί απέναντι από τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ των “κιτρινόμαυρων” και θα παραχωρήσει την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος αναμένεται να τοποθετηθεί γύρω απ’ όλα όσα έχουν να κάνουν με την Ένωση εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών, την ώρα που οι φίλ0οι της ομάδας έχουν στραμένη την προσοχή τους και στις μετεγγραφικές κινήσεις της ομάδας.

To άρθρο Μάριος Ηλιόπουλος: Ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ δίνει πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Chelsea Hotel: Πωλείται σε κομμάτια η εμβληματική φωτεινή επιγραφή

Το Chelsea Hotel χτίστηκε το 1880 και γρήγορα...

Άγνωστοι έκλεψαν 30 laptops από γραφεία του υπ. Κοινωνικής Συνοχής

H κλοπή έγινε αντιληπτή το πρωί της Τρίτης...

Καιρός : Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη  ...

Chelsea Hotel: Πωλείται σε κομμάτια η εμβληματική φωτεινή επιγραφή

Το Chelsea Hotel χτίστηκε το 1880 και γρήγορα έγινε τοπόσημο της πόλης και διάσημο σημείο συνάντησης συγγραφέων, καλλιτεχνών και μουσικών ...

Άγνωστοι έκλεψαν 30 laptops από γραφεία του υπ. Κοινωνικής Συνοχής

H κλοπή έγινε αντιληπτή το πρωί της Τρίτης - Σε εξέλιξη η έρευνα των Αρχών για τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών ...

Ζαχαριάδης στον ΣΚΑΪ: «Ο Κασσελάκης ανέλαβε ένα κόμμα 18% και το έφτασε στο 8%»

«Αν συνεχιστούν οι κόντρες, ο ΣΥΡΙΖΑ όχι απλά θα διασπαστεί, αλλά θα εκραγεί - Πολύ σοβαρή η καταγγελία της Νοτοπούλου, να δοθούν όλα...