Μάριος Ηλιόπουλος: Ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ δίνει πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου


Ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, ανοίγει τα… χαρτιά του, σε συνέντευξη Τύπου που θα δώσει μεσημέρι (20.06.2024 / 14:00) στην OPAP Arena.

Ο Μάνος Ηλιόπουλος μετράει δέκα ημέρες στο “τιμόνι” της ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης και την… παράδοση – παραλαβή που υπήρξε στην Ένωση.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (20.06.2024, 14:00) στην OPAP Arena ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ θα βρεθεί απέναντι από τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ των “κιτρινόμαυρων” και θα παραχωρήσει την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος αναμένεται να τοποθετηθεί γύρω απ’ όλα όσα έχουν να κάνουν με την Ένωση εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών, την ώρα που οι φίλ0οι της ομάδας έχουν στραμένη την προσοχή τους και στις μετεγγραφικές κινήσεις της ομάδας.

To άρθρο Μάριος Ηλιόπουλος: Ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ δίνει πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Διπλωματικές πηγές: Η Ελλάδα σταθερά προσηλωμένη στη λύση της επανένωσης της Κύπρου

Οι ελληνικές θέσεις για το Κυπριακό είναι σαφώς διατυπωμένες και πάγιες εδώ και δεκαετίες, τονίζουν ...

Δυστύχημα στα Τέμπη: «Τα οστά που βρέθηκαν στο Κουλούρι ανήκαν στα παιδιά μου»

Ο Νίκος Πλακιάς έκανε την αποκάλυψη για τα Τέμπη λέγοντας πως η διαδικασία που έχει γίνει γνωστή ως «μπάζωμα» και για την οποία,...