Σλοβενία – Σερβία LIVE για τον 3ο όμιλο στο Euro 2024


Το ΣλοβενίαΣερβία ανοίγει το αγωνιστικό πρόγραμμα της Πέμπτης (20.06.2024) στο Euro 2024 και συγκεντρώνει τα βλέμματα του ελληνικού κοινού, λόγω της παρουσίας πολλών παικτών στο ρόστερ των δυο ομάδων, που αγωνίζονται στη Super League.

Η “εκκίνηση” της 7ης ημέρας του Euro 2024 θα πραγματοποιηθεί στην “Allianz Arena” του Μονάχου, όπου η Σλοβενία θα αντιμετωπίσει τη Σερβία, για τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ένας αγώνας με πολύ έντονο “ελληνικό” ενδιαφέρον, λόγω της παρουσίας επτά ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στις δύο βαλκανικές ομάδες κι ανήκουν σε ελληνικούς συλλόγους.

Ο λόγος για τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ), Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς (ΑΕΚ), Φίλιπ Μλαντένοβιτς (Παναθηναϊκός), Άντραζ Σπόραρ (Παναθηναϊκός), Άνταμ Τσέριν (Παναθηναϊκός), Μπένιαμιν Βέρμπιτς (Παναθηναϊκός) και Νεμάνια Μαξίμοβιτς (Παναθηναϊκός).

Θυμίζουμε ότι η Σλοβενία άρχισε το τουρνουά με ισοπαλία, κόντρα στη Δανία (1-1), ενώ η Σερβία ηττήθηκε από την Αγγλία (1-0).

Παρακολουθήστε LIVE από το Newsit.gr τις κορυφαίες στιγμές της αναμέτρησης

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σλοβενία (Ματίας Κεκ): Όμπλακ, Κάρνιτσνικ, Ντρκούσιτς, Μπίγιολ, Γιάνζα, Στογιάνοβιτς, Τσέριν, Έλσνικ, Μλάκαρ, Σπόραρ, Σέσκο.

Σερβία (Ντράγκαν Στοΐκοβιτς): Ραΐκοβιτς, Βελίκοβιτς, Μιλένκοβιτς, Πάβλοβιτς, Ζίβκοβιτς, Ίλιτς, Λούκιτς, Μλαντένοβιτς, Τάντιτς, Βλάχοβιτς, Μίτροβιτς.

Διαιτητής: Ίστβαν Κόβακς (Ρουμανία)

Η βαθμολογία στον 3ο όμιλο

1.Αγγλία 3 βαθμοί

2. Δανία 1 β.

3. Σλοβενία 1 β.

4. Σερβία 0 β.

To άρθρο Σλοβενία – Σερβία LIVE για τον 3ο όμιλο στο Euro 2024 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Χαβάη: 17χρονος διασώθηκε μετά από 11 ώρες πάνω σε ένα καγιάκ στον Ειρηνικό Ωκεανό

Ήταν πάνω σε ένα καγιάκ και δεν φορούσε σωσίβιο - Ολονύχτια επιχείρηση για τη διάσωσή του από ναυαγοσώστη εκτός υπηρεσίας και λιμενικό -...

Title Greek Mafia: 4 δολοφονίες για λαθρεμπόριο καυσίμων και έλεγχο πρατηρίων

Ανηλεής πόλεμος για την κυριαρχία στο λαθρεμπόριο καυσίμων από την Greek Mafia ...

Δημοσκόπηση Alco: Προβάδισμα ΝΔ, ενισχυμένο το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές

Το ΠΑΣΟΚ έχει «κλειδώσει» τη δεύτερη θέση, το οποίο ακολουθεί η Ελληνική Λύση ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει καθηλωμένος στην πέμπτη θέση, συγκεντρώνοντας ποσοστό...