Απόστολος Χρήστου: Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Έλληνα πρωταθλητή Ευρώπης


Ιστορικός τελικός για την Ελλάδα στα 50μ ύπτιο των ανδρών, καθώς στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Απόστολος Χρήστου και στο τρίτο ο Βαγγέλης Μακρυγιάννης.

Οι δύο πρωταθλητές μας, Απόστολος Χρήστου και Βαγγέλης Μακρυγιάννης, προσέθεσαν ακόμη δύο μετάλλια για την «γαλανόλευκη», με την συνολική συγκομιδή να φτάνει τα 11 μετάλλια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου στο Βελιγράδι.

Στον τελικό στα 50μ ύπτιο στο πρωτάθλημα Ευρώπης στο Βελιγράδι, ο Απόστολος Χρήστου υπερασπίστηκε τον τίτλο του, κατέκτησε όπως και το 2022 στη Ρώμη το χρυσό μετάλλιο με πολύ καλό χρόνο 24.39 (το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ είναι 24.36 από τις 15/8/2022) και έφτασε τα επτά μετάλλια σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο Μακρυγιάννης κατέκτησε το πρώτο του μετάλλιο στο πρώτο του τελικό, χάλκινο, με 24.74, όσο και το ατομικό του ρεκόρ.

To άρθρο Απόστολος Χρήστου: Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Έλληνα πρωταθλητή Ευρώπης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Η Εθνική Νέων Ανδρών έκανε χαμό στα αποδυτήρια: «Ελλάς ολε, ολε μετά το χάλκινο μετάλλιο στο Eurobasket U20»

Δείτε τον χαμό στα αποδυτήρια της Εθνικής Νέων Ανδρών μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Eurobasket U20. Η Εθνική Νέων Ανδρών επικράτησε του...

Η απίστευτη υποδοχή στον Γιώργο Βελισσάρη στη Λακωνία με καπνογόνα και κλαρκ με 100 κιλά γαρίφαλα

Επική υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι στο Γεράκι Λακωνίας ο Γιώργος Βελισσάρης, καλεσμένος του Συλλόγου Νέων του χωριού. Οι κάτοικοι στο Γεράκι Λακωνίας υποδέχθηκαν τον...