Ο Λευτέρης Πετρούνιας σημείωσε την καλύτερη βαθμολογία στην Ευρώπη στο διεθνές τουρνουά της Γάνδης


Ο Λευτέρης Πετρούνιας σημείωσε την καλύτερη βαθμολογία στην Ευρώπη για τη φετινή χρονιά στο διεθνές τουρνουά της Γάνδης και έδειξε έτοιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά ενόργανης γυμναστικής στην Γάνδη, με τον ίδιο να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αφού συγκέντρωσε 15.133 βαθμούς.

Αυτή μάλιστα ήταν η καλύτερη φετινή βαθμολογία στην Ευρώπη, στο τελευταίο τεστ του Έλληνα αθλητή πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπό την τεχνική καθοδήγηση του προπονητή του Δημήτρη Ράφτη, ο Πετρούνιας θα συνεχίσει την προετοιμασία του επί βελγικού εδάφους μετρώντας αντίστροφα για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Κάπως έτσι ο «άρχοντας των κρίκων» ο οποίος είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο το 2020 στον τελικό των κρίκων, έδειξε ότι και στη γαλλική πρωτεύουσα θα είναι από τα φαβορί για μια θέση στο βάθρο.

 

 

To άρθρο Ο Λευτέρης Πετρούνιας σημείωσε την καλύτερη βαθμολογία στην Ευρώπη στο διεθνές τουρνουά της Γάνδης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Χαβάη: 17χρονος διασώθηκε μετά από 11 ώρες πάνω σε ένα καγιάκ στον Ειρηνικό Ωκεανό

Ήταν πάνω σε ένα καγιάκ και δεν φορούσε σωσίβιο - Ολονύχτια επιχείρηση για τη διάσωσή του από ναυαγοσώστη εκτός υπηρεσίας και λιμενικό -...

Title Greek Mafia: 4 δολοφονίες για λαθρεμπόριο καυσίμων και έλεγχο πρατηρίων

Ανηλεής πόλεμος για την κυριαρχία στο λαθρεμπόριο καυσίμων από την Greek Mafia ...

Δημοσκόπηση Alco: Προβάδισμα ΝΔ, ενισχυμένο το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές

Το ΠΑΣΟΚ έχει «κλειδώσει» τη δεύτερη θέση, το οποίο ακολουθεί η Ελληνική Λύση ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει καθηλωμένος στην πέμπτη θέση, συγκεντρώνοντας ποσοστό...