Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η αποστολή της εθνικής πόλο των γυναικών για το Παρίσι


Γνωστή έγινε η αποστολή της εθνικής πόλο των γυναικών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τις τελικές επιλογές της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι ανακοίνωσε σήμερα η Αλεξία Καμμένου. Η 13άδα της εθνικής πόλο των γυναικών δεν επιφυλάσσει εκπλήξεις, με τις Έλενα Ελληνιάδη και Φωτεινή Τριχά να είναι οι δύο παίκτριες που «κόπηκαν», σε σχέση με τη 15μελη αποστολή που είχε μετάσχει στο Παγκόσμιο της Ντόχα, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Από τις 13 «εκλεκτές» της ομοσπονδιακής τεχνικού, η μόνη με προηγούμενη εμπειρία σε Ολυμπιακούς Αγώνες είναι η 36χρονη Αλεξάνδρα Ασημάκη, που είχε αγωνιστεί το 2008 στο Πεκίνο.

Η 13άδα της εθνικής γυναικών για το Παρίσι: Ιωάννα Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Έλενα Ξενάκη, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαρία Πάτρα, Ειρήνη Νίνου, Βάσω Πλευρίτου, Αθηνά Γιαννοπούλου, Μαρία Μυρικεφαλιτάκη, Χρυσή Διαμαντοπούλου.

To άρθρο Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η αποστολή της εθνικής πόλο των γυναικών για το Παρίσι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Η Εθνική Νέων Ανδρών έκανε χαμό στα αποδυτήρια: «Ελλάς ολε, ολε μετά το χάλκινο μετάλλιο στο Eurobasket U20»

Δείτε τον χαμό στα αποδυτήρια της Εθνικής Νέων Ανδρών μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Eurobasket U20. Η Εθνική Νέων Ανδρών επικράτησε του...

Η απίστευτη υποδοχή στον Γιώργο Βελισσάρη στη Λακωνία με καπνογόνα και κλαρκ με 100 κιλά γαρίφαλα

Επική υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι στο Γεράκι Λακωνίας ο Γιώργος Βελισσάρης, καλεσμένος του Συλλόγου Νέων του χωριού. Οι κάτοικοι στο Γεράκι Λακωνίας υποδέχθηκαν τον...