Παναθηναϊκός – Μπότεφ 1-0 LIVE: Ο Γερεμέγεφ άνοιξε το σκορ


Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στη «μάχη» της Ευρώπης, αντιμετωπίζοντας στο ΟΑΚΑ την Μπότεφ Πλόβντιβ, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπότεφ στο ΟΑΚΑ το πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, αναζητώντας ένα σκορ που θα του δώσει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός τα καταφέρει κόντρα στην Μπότεφ (η ρεβάνς θα διεξαχθεί την 1η Αυγούστου στη Βουλγαρία), θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ ή η Βοϊβοντίνα.

Παρακολουθήστε από το Newsit.gr το LIVE του αγώνα

Διαιτητής: Nταβίντ Φουξμάν (Ισράηλ)

Βοηθοί: Μπαρμπίρο – Κολτούνοφ (Ισραήλ)

VAR: Μπαρ Νατάν (Ισραήλ)

AVAR: Νταβίντ Ελίας Μπιτόν (Ισραήλ)

Οι «πράσινοι» έχουν προχωρήσει σε σημαντικές προσθήκες, με τους Νεμάνια Μαξίμοβιτς, Τζορτζ Μπάλντοκ και Σβέριρ Ίνγκασον να είναι οι πρώτοι που φόρεσαν το «τριφύλλι» στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Τελευταία, αυτή του 24χρονου Βραζιλιάνου εξτρέμ, Τετέ από τη Γαλατάσαραϊ (μπήκε και στην ευρωπαϊκή λίστα, βγάζοντας από αυτή τον Αϊτόρ).

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο δεν θα έχει στη διάθεση του τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που αποκόμισε στον ώμο στο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής με τη Γερμανία (07.06.2024), ενώ εκτός λίστας έχει μείνει και οι Ρούμπεν Πέρεθ, Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ Μπράουν.

Η Μπότεφ του Ντούσαν Κέρκεζ στον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League, κατάφερε να αποκλείσει την Μάριμπορ με νίκη στη Βουλγαρία (2-1) και ισοπαλία στη Σλοβενία (2-2).

To άρθρο Παναθηναϊκός – Μπότεφ 1-0 LIVE: Ο Γερεμέγεφ άνοιξε το σκορ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Η κακοκαιρία Boris «χτύπησε» την Ιταλία – Αγνοούμενοι και πλημμύρες στην Εμίλια Ρομάνια

Τα σχολεία σε όλη την Εμίλια-Ρομάνια έκλεισαν, δρόμοι επλήγησαν από κατολισθήσεις και η σιδηροδρομική κυκλοφορία έχει διακοπεί σε ορισμένα σημεία. ...

Φυλή: Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε καταυλισμό: Όπλα, λίρες και συλλήψεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή της Φυλής ...

Σάλος στο Χ για την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα: «Τον χορτασμένο μην τον φοβάσαι, τον γιο της πλύστρας να φοβάσαι»

Στο φόντο της φωτογραφίας με το γράφημα από δημοσκόπηση φαινόταν μια εσωτερική πισίνα, κάτι που παρατήρησαν οι χρήστες του X, το οποίο πήρε...