Ολυμπιακός – Νότιγχαμ Φόρεστ: Mε το τρόπαιο του Conference League και την επετειακή φανέλα των 100 χρόνων θα γίνει το φιλικό


O Oλυμπιακός αντιμετωπίζει την Νότιγχαμ Φόρεστ σε φιλική αναμέτρηση στο Καραϊσκάκης, με τους Πειραιώτες στην πρόβα τζενεράλε ενόψει της νέας σεζόν να κάνουν τα αποκαλυπτήρια της νέας τους επετειακής φανέλας για τα 100 χρόνια ιστορίας. Παράλληλα στο γήπεδο θα βρίσκεται και το τρόπαιο του Conference League.

Ο Ολυμπιακός σε ένα φιλικό με χαρακτήρα γιορτή απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ, θα κάνει τα αποκαλυπτήρια του μπροστά στο κοινό της ομάδας, με τους φίλους των «ερυθρόλευκων» να έχουν την ευκαιρία να δουν τόσο την καινούργια εμφάνιση του συλλόγου, όσο και την βαρύτιμη κούπα του Conference League.

Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» θα φορούν την επετειακή τους φανέλα για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας, ωστόσο από την βραδιά θα ξεχωρίζει το τρόπαιο του Conference League, το οποίο θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο σπίτι των «ερυθρόλευκων». 

Κάπως έτσι οι φίλοι τις ομάδας έχουν δυο επιπλέον λόγους να δώσουν το παρών στις 21:00 στο Καραϊσκάκης για να δουν το φιλικό του Ολυμπιακού απέναντι στη Νότιγχαμ.

To άρθρο Ολυμπιακός – Νότιγχαμ Φόρεστ: Mε το τρόπαιο του Conference League και την επετειακή φανέλα των 100 χρόνων θα γίνει το φιλικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

ΟΗΕ: Οι συσκευές επικοινωνίας παγιδεύτηκαν με εκρηκτικά πριν φθάσουν στον Λίβανο

Τι αναφέρει η λιβανέζικη διπλωματική αποστολή στα Ηνωμένα...

Αυτοψία- Φαράγγι Σαμαριάς: Θέλει μεγάλη προσοχή- Ο κίνδυνος ακόμη υπάρχει

Αυτοψία στο Φαράγγι της Σαμαριάς μετά τον θάνατο...

Αυτοψία- Φαράγγι Σαμαριάς: Θέλει μεγάλη προσοχή- Ο κίνδυνος ακόμη υπάρχει

Αυτοψία στο Φαράγγι της Σαμαριάς μετά τον θάνατο τουρίστριας από κατολίσθηση   ...

Γεραπετρίτης: Το επιτελικό κράτος έχει αλλάξει το υπόδειγμα διακυβέρνησης στη χώρα

«Φταίει το επιτελικό κράτος για το γεγονός ότι δεν έχει υδροδότηση ένα χωριό, για το γεγονός ότι έπεσε πολύ χιόνι ή πολύ βροχή»,...