Οι Σέρβοι δεν έβλεπαν μπροστά τους από το μεθύσι στην απονομή μεταλλίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες


Η Εθνική ομάδα μπάσκετ της Σερβίας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τους παίκτες των «πλάβι» να εμφανίζονται στην απονομή των μεταλλίων τύφλα στο μεθύσι. Η viral εικόνες και video που έχουν κάνει τον γύρω του internet.

Η Σερβία ολοκλήρωσε με επιτυχία τις υποχρεώσεις της στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το τουρνουά μπάσκετ ανδρών, με τον Νίκολα Γιόκιτς και την παρέα του να καταλαμβάνουν την 3η θέση, παίρνοντας το χάλκινο μετάλλιο.

Μια ιστορική επίδοση για την ομάδα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι «πλάβι» να το γιορτάσουν καταναλώνοντας αρκετή ποσότητα αλκοόλ.

Συγκεκριμένα οι Σέρβοι το μεσημέρι του Σαββάτου (10/08/24) μετά την νίκη τους κόντρα στην Γερμανία, θέλησαν να γίνουν για λίγο… κοινοί θνητοί με αποτέλεσμα να πιούν αρκετά, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μεθύσουν. Με αυτό τον τρόπο το βράδυ της ίδιας μέρας και κατά την διάρκεια της παράδοσης των μεταλλίων ο τηλεοπτικός φακός έπιασε την ομάδα της Σερβίας να είναι λίγο πιο… χαρούμενη.

Ο Νίκολα Γιόκιτς και οι συμπαίκτες του ήταν εμφανώς τύφλα στο μεθύσι, ωστόσο μπροστά στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου και στην τρομερή εμφάνιση που έκαναν στα ημιτελικά απέναντι στις ΗΠΑ, ποιος μπορεί να τους πει τι.

Αξίζει να σημειωθεί πως viral έχουν γίνει πλάνα που δείχνουν τους Σέρβους να πίνουν και να γιορτάζουν την επιτυχία τους, με τους διεθνείς μπασκετμπολίστες να δείχνουν ότι έχουν αδυναμία στην καλοπέραση.

To άρθρο Οι Σέρβοι δεν έβλεπαν μπροστά τους από το μεθύσι στην απονομή μεταλλίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Συνελήφθη μαθητής- Έκανε κατάληψη, απείλησε, τράβηξε βίντεο διευθυντή

Xειροπέδες και στη μητέρα του για παραμέληση εποπτείας...

H Τουρκία επανεξετάζει την ασφάλεια των συσκευών επικοινωνίας μετά το Λίβανο

Οι αρχές επανεξετάζουν την ασφάλεια των συσκευών επικοινωνίας...

Δολοφονία Κατσουρή: Αντιμέτωποι με κακούργημα 5 αστυνομικοί για την είσοδο Κροατών οπαδών

«Όχι» στην αρχειοθέτηση της δικογραφίας από τον Εισαγγελέα Εφετών  ...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Σε εξέλιξη η Πολιτική Γραμματεία

Σε εξέλιξη η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ- «Στο...

H Τουρκία επανεξετάζει την ασφάλεια των συσκευών επικοινωνίας μετά το Λίβανο

Οι αρχές επανεξετάζουν την ασφάλεια των συσκευών επικοινωνίας μετά τις εκρήξεις στον Λίβανο δηλώνει αξιωματούχος ...