Τζακ Ντρέιπερ – Στέφανος Τσιτσιπάς 2-1: Έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του και αποκλείστηκε στο Σινσινάτι Open


Ο Τζακ Ντρέιπερ έβαλε και πάλι “στοπ” στον Στέφανο Τσιτσιπά. Μετά από αγώνα διάρκειας 2 ωρών και 20 λεπτών, ο Άγγλος τενίστας κατάφερε να νικήσει με ανατροπή τον Έλληνα πρωταθλητή (2-1 σετ) και να προχωρήσει έτσι στον 3ο γύρο του τουρνουά. Άγγιξε τη νίκη ο Τσιτσιπάς αλλά τελικά ηττήθηκε!

Η νίκη “ξέφυγε” με απίστευτο τρόπο από τα χέρια του Στέφανου Τσιτσιπά και ο Τζακ Ντρέιπερ επικράτησε με 3-6, 6-4, 7-5 και πήρε την πρόκριση στον 3ο γύρο του Σινσινάτι Open.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο για τον Έλληνα πρωταθλητή, αφού το πρώτο σετ κατακτήθηκε με 6-3. Η συνέχεια όμως δεν ήταν η ανάλογο, με τον Ντρέιπερ να φέρνει το ματς στα ίσα, κάνοντας το 1-1 στα σετ (πήρε με 6-4 το δεύτερο).

Έχοντας κάνει break στο 9ο game του τρίτου σετ (5-4), ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε να σερβίρει για τη νίκη, αλλά ο Άγγλος τενίστας (Νο 28 στον κόσμο) έκανε το δικό του break, πήρε το προβάδισμα και σπάζοντας άλλη μια φορά το σερβίς του Έλληνα πρωταθλητή, έφτασε στη νίκη (7-5 το τρίτο σετ).

Ο Ντρέιπερ, που πλέον “μετράει” δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα στον Τσιτσιπά, διασταυρώνεται με το νικητή από το ζευγάρι Ρουντ – Αλιασίμ που θα αγωνιστούν τα χαράματα της Παρασκευής.

To άρθρο Τζακ Ντρέιπερ – Στέφανος Τσιτσιπάς 2-1: Έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του και αποκλείστηκε στο Σινσινάτι Open δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Chelsea Hotel: Πωλείται σε κομμάτια η εμβληματική φωτεινή επιγραφή

Το Chelsea Hotel χτίστηκε το 1880 και γρήγορα...

Άγνωστοι έκλεψαν 30 laptops από γραφεία του υπ. Κοινωνικής Συνοχής

H κλοπή έγινε αντιληπτή το πρωί της Τρίτης...

Καιρός : Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη  ...

Chelsea Hotel: Πωλείται σε κομμάτια η εμβληματική φωτεινή επιγραφή

Το Chelsea Hotel χτίστηκε το 1880 και γρήγορα έγινε τοπόσημο της πόλης και διάσημο σημείο συνάντησης συγγραφέων, καλλιτεχνών και μουσικών ...

Άγνωστοι έκλεψαν 30 laptops από γραφεία του υπ. Κοινωνικής Συνοχής

H κλοπή έγινε αντιληπτή το πρωί της Τρίτης - Σε εξέλιξη η έρευνα των Αρχών για τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών ...

Ζαχαριάδης στον ΣΚΑΪ: «Ο Κασσελάκης ανέλαβε ένα κόμμα 18% και το έφτασε στο 8%»

«Αν συνεχιστούν οι κόντρες, ο ΣΥΡΙΖΑ όχι απλά θα διασπαστεί, αλλά θα εκραγεί - Πολύ σοβαρή η καταγγελία της Νοτοπούλου, να δοθούν όλα...