Πέθανε ο Μίτσελ Γουίγκινς, μεγάλος σκόρερ του NBA και του ελληνικού μπάσκετ


Θρήνος για τον θάνατο του Μίτσελ Γουίγκινς, ενός από τους μεγαλύτερους σκόρερ που πέρασαν από το ελληνικό μπάσκετ, αγωνιζόμενος με τον Μίλωνα, τον Σπόρτινγκ και τον Πανιώνιο. 

Ο μεγάλος σκόρερ του ΝΒΑ και του ελληνικού μπάσκετ Μίτσελ Γουίγκινς πέθανε την Παρασκευή (13/09/2024) σε ηλικία 64 ετών καθώς τα τελευταία δυο χρόνια αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Στην Ελλάδα, ο Μίτσελ Γουίγκινς αγωνίστηκε στον Μίλωνα, τον Σπόρτινγκ και τον Πανιώνιο ενώ είχε αγωνιστεί και στο NBA με τους Σικάγο Μπουλς, τους Χιούστον Ρόκετς και τους Φιλαδέλφεια 76ερς.

Η κορυφαία σεζόν του Γουίγκινς στο ΝΒΑ ήταν το 1989/90, όταν είχε μέσο όρο 15,0 πόντους και 4,3 ριμπάουντ σε 28,1 λεπτά για τους Χιούστον Ρόκετς.

Η κατάσταση της υγείας του είχε οδηγήσει τον γιό του, Άντριου Γουίγκινς να χάσει δύο μήνες από τη σεζόν 2022/23 στο NBA για να σταθεί στο πλευρό του.

To άρθρο Πέθανε ο Μίτσελ Γουίγκινς, μεγάλος σκόρερ του NBA και του ελληνικού μπάσκετ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Βουλή: Την άρση ασυλίας του Β. Στίγκα εισηγείται η επιτροπή Δεοντολογίας

 Η απόφαση ελήφθη παρά την ενημέρωση του κ. Κατσιβαρδά ότι έχει αποσύρει τη μήνυσή του ...

Ιατρικό λάθος και καθυστερημένη διάγνωση κοστίζουν τουλάχιστον 3 εκατ. ζωές

Μέχρι και τρία εκατομμύρια θάνατοι θα μπορούσαν να αποφευχθούν κάθε χρόνο, αν δεν είχαν συμβεί ιατρικά λάθη. Υπολογίζεται ότι λάθη στη διάγνωση ευθύνονται...