Ο Κονατέ της Λίβερπουλ τα είπε όλα για το νέο φορμάτ του Champions League: «Δεν καταλαβαίνω τίποτα»


Το Champions League έκανε πρεμιέρα με το νέο φορμάτ της League Phase και ο Κονατέ της Λίβερπουλ ήταν πρωταγωνιστής τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο Κονατέ πέτυχε το πρώτο γκολ της Λίβερπουλ στο ματς με τη Μίλαν στη League Phase του Champions League, η οποία και έχει δημιουργήσει αρκετές απορίες για τον τρόπο διεξαγωγής της, τόσο σε οπαδούς, όσο όπως φαίνεται και στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.

Ο αμυντικός των “κόκκινων” τα είπε έτσι… όλα με μία δήλωση μετά το τέλος του αγώνα, όπου και ρωτήθηκε για το νέο φορμάτ της διοργάνωσης.

“Ειλικρινά; Δεν καταλαβαίνω τίποτα! Απλά παίζω τα παιχνίδια. Προσπαθώ να καταλάβω αλλά είναι πολύ δύσκολο για το μυαλό μου”, είπε ο Κονατέ και έγινε φυσικά viral.

Θυμίζουμε ότι η League Phase του Champions League αντικατέστησε τη φάση των ομίλων. Δείτε εδώ τι ισχύει με το νέο φορμάτ.

To άρθρο Ο Κονατέ της Λίβερπουλ τα είπε όλα για το νέο φορμάτ του Champions League: «Δεν καταλαβαίνω τίποτα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Chelsea Hotel: Πωλείται σε κομμάτια η εμβληματική φωτεινή επιγραφή

Το Chelsea Hotel χτίστηκε το 1880 και γρήγορα...

Άγνωστοι έκλεψαν 30 laptops από γραφεία του υπ. Κοινωνικής Συνοχής

H κλοπή έγινε αντιληπτή το πρωί της Τρίτης...

Καιρός : Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη  ...

Chelsea Hotel: Πωλείται σε κομμάτια η εμβληματική φωτεινή επιγραφή

Το Chelsea Hotel χτίστηκε το 1880 και γρήγορα έγινε τοπόσημο της πόλης και διάσημο σημείο συνάντησης συγγραφέων, καλλιτεχνών και μουσικών ...

Άγνωστοι έκλεψαν 30 laptops από γραφεία του υπ. Κοινωνικής Συνοχής

H κλοπή έγινε αντιληπτή το πρωί της Τρίτης - Σε εξέλιξη η έρευνα των Αρχών για τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών ...

Ζαχαριάδης στον ΣΚΑΪ: «Ο Κασσελάκης ανέλαβε ένα κόμμα 18% και το έφτασε στο 8%»

«Αν συνεχιστούν οι κόντρες, ο ΣΥΡΙΖΑ όχι απλά θα διασπαστεί, αλλά θα εκραγεί - Πολύ σοβαρή η καταγγελία της Νοτοπούλου, να δοθούν όλα...