Η Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε από την Ρόμα


Η Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε από CEO της Ρόμα, με την διοίκηση των «τζιαλορόσι» να βγάζει σχετική ανακοίνωση.

Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο 24ωρο, η Λίνα Σουλούκου πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την Ρόμα, με τον ιταλικό σύλλογο να ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μέσω ανακοίνωσης.

Η Σουλούκου είχε μπει στο στόχαστρο των οπαδών του συλλόγου το τελευταίο διάστημα, καθώς οι tifosi της ομάδας, χρέωναν στην μέχρι πρότινος στέλεχος της Ρόμα, την απομάκρυνση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Μάλιστα η ίδια είχε τεθεί υπό αστυνομική προστασία, με αποτέλεσμα η πρώην πρόεδρος των «τζιαλορόσι» Ροζέλα Σένσι να κάνει μια δημόσια τοποθέτηση, προκειμένου να στηρίξει την Σουλούκου.

Το βαρύ κλίμα εντός της Ρόμα, είχε ως αποτέλεσμα η Ελληνίδα CEO της ομάδας, να πάρει την απόφαση να δηλώσει παραίτηση, με τους διοικούντες του συλλόγου να την κάνουν δεχτή. 

«Η Ρόμα ανακοινώνει ότι παραιτήθηκε η διευθύνουσα σύμβουλος Λίνα Σουλούκου. Ευχαριστούμε τη Λίνα για την αφοσίωσή της σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τον όμιλο και της ευχόμαστε ότι καλύτερο στις μελλοντικές επαγγελματικές προκλήσεις της. Η ιδιοκτησία παραμένει πλήρως εστιασμένη στην ανάπτυξη και την επιτυχία της Ρόμα, με συνεχή προσοχή στις αξίες που κάνουν την ομάδα μας τόσο ξεχωριστή» αναφέρει η ανακοίνωση.

Η Λίνα Σουλούκου είχε αναλάβει τη θέση το 2023, με την ίδια να αποχωρεί από τη Ρόμα 1 χρόνο και μερικούς μήνες αργότερα.

To άρθρο Η Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε από την Ρόμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Βίντεο από την στιγμή που ισραηλινοί στρατιώτες εισβάλουν στα γραφεία του Al Jazeera στην Ραμάλα

Οι στρατιώτες ζήτησαν από το προσωπικό να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα και να εγκαταλείψει το κτίριο - Τα γραφεία θα παραμείνουν κλειστά...

Επιχείρηση Aspides: Επέστρεψε η Φρεγάτα «Ψαρά» από την Ερυθρά Θάλασσα

Η φρεγάτα «Ψαρά» επέστρεψε το μεσημέρι της Κυριακής στον ναύσταθμο της Σαλαμίνας, ολοκληρώνοντας την παρουσία της στην ευρωπαϊκή επιχείρηση ASPIDES ...

Τσιάρας: Ίσως στο επόμενο υπουργικό Συμβούλιο η ρύθμιση για τα «κόκκινα» δάνεια των αγροτών

 Για το ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο σημείωσε ότι τα τελευταία τρία χρόνια η κυβέρνηση της ΝΔ έχει επιστρέψει στους αγρότες ΕΦΚ ύψους 240...