Ο Νεϊμάρ επιστρέφει στη δράση το 2025


Ο Νεϊμάρ δεν πρόκειται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους το 2024, με τους ανθρώπους της Αλ Χιλάλ να τον υπολογίζουν για τους πρώτους μήνες του 2025.

Ο Νεϊμάρ παραμένει εκτός δράσης από τις 23 Οκτωβρίου 2023 μετά τη ρήξη χιαστού και μηνίσκου που υπέστη στον αγώνα της Βραζιλίας με την Ουρουγουάη.

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος διεθνής μεσοεπιθετικός της Αλ Χιλάλ έκανε αγώνα δρόμου για να επιστρέψει γρήγορα στη δράση, ωστόσο αυτό δεν πρόκειται να συμβεί το 2024.

Ο προπονητής του συλλόγου του Ριάντ, Ζόρζε Ζεσούς, δήλωσε ότι η επιστροφή του στη δράση θα γίνει το 2025, καθώς τον Ιανουάριο του επόμενου έτους θα γίνει η αξιολόγηση της κατάστασής του.

“Ο Νεϊμάρ είναι ένας σημαντικός παίκτης για την Αλ Χιλάλ και για το πρωτάθλημα γενικότερα. Ωστόσο, δεν μπορώ να προσδιορίσω ημερομηνία για την επιστροφή του, θα αναλύσουμε την κατάσταση τον Ιανουάριο”, τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

To άρθρο Ο Νεϊμάρ επιστρέφει στη δράση το 2025 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Πολωνία: 2 ακόμα νεκροί από τις πλημμύρες που έπληξαν την κεντρική Ευρώπη  

Τουλάχιστον 26 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην...

Καιρός: Αίθριος σήμερα Παρασκευή σε όλη τη χώρα

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά για την...

Πολωνία: 2 ακόμα νεκροί από τις πλημμύρες που έπληξαν την κεντρική Ευρώπη  

Τουλάχιστον 26 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην κεντρική Ευρώπη τον Σεπτέμβριο στις χειρότερες πλημμύρες των τελευταίων δύο δεκαετιών ...

Πάτρα: Συνελήφθησαν 15χρονη και 13χρονη – Δικογραφία σε βάρος 17χρονης

15χρονη και 13χρονη κτύπησαν η μία την άλλη σε προαύλιο χώρο σχολείου - 17χρονη μαθήτρια επιτέθηκε και γρονθοκόπησε μία συνομήλικη συμμαθήτριά της  ...

Σκανδαλίδης στον ΣΚΑΪ: Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ανταγωνιστικό με τη ΝΔ

«Το ΠΑΣΟΚ έχασε την ψυχή του, όμως στο ντιμπέιτ φάνηκε ότι συγκρινόμενοι με τον ΣΥΡΙΖΑ είμαστε η μέρα με τη νύχτα» ...