Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ο τελικός του Super Cup, η ώρα και το κανάλι που θα μεταδώσει τον αγώνα


«Έκλεισε» η πρώτη μάχη «αιωνίων» της σεζόν στο μπάσκετ. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα έρθουν αντιμέτωποι στον τελικό του Super Cup της Ρόδου, για τον πρώτο τίτλο της σεζόν στο ελληνικό μπάσκετ.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έκλεισαν… ραντεβού στον τελικό του Super Cup, μετά τις νίκες που πέτυχαν απέναντι σε Άρη (81-68) και Περιστέρι (79-74), αντίστοιχα.

Αυτό είναι το 6ο Super Cup που διεξάγεται στη χώρα μας και το τρίτο συνεχόμενο που φιλοξενείται στη Ρόδο. Μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός είναι ο πολυνίκης με 2 τρόπαια, ενώ από ένα έχουν κατακτήσει ο Παναθηναϊκός το 2021, ο Προμηθέας το 2020 και ο Άρης το μακρινό 1986 (ο θεσμός είχε γίνει -για μοναδική φορά- με διπλούς τελικούς εκείνη τη σεζόν, δεν μπόρεσε να καθιερωθεί, αλλά επέστρεψε μετά από 14 χρόνια).

Το «τριφύλλι» έχει τις περισσότερες συμμετοχές σε τελικό Super Cup (αυτή είναι η 5η του φορά), ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μέχρι στιγμής το απόλυτο 2/2, με τις σερί κατακτήσεις τους (2022 και 2023).

Το Super Cup προβάλλεται από τα κανάλια της ΕΡΤ και ο κυριακάτικος τελικός (29.09.2024, 20:30) θα μεταδοθεί από τη συχνότητα της ΕΡΤ3, ενώ θα υπάρξει και live ενημέρωση από το Newsit,gr.

Θα προηγηθεί -με μετάδοση από το ίδιο κανάλι- ο μικρός τελικός του θεσμού, μεταξύ του Περιστερίου και του Άρη (16:45).

To άρθρο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ο τελικός του Super Cup, η ώρα και το κανάλι που θα μεταδώσει τον αγώνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

ΗΠΑ: 50 νεκροί και ανυπολόγιστες καταστροφές από το πέρασμα του τυφώνα Χέλεν

Οι περισσότεροι νεκροί, συνολικά 19, αναφέρθηκαν στη Νότια...

Πήλιο: Δελφίνια «χορεύουν» στη θάλασσα και μαγεύουν

Οι χορευτικές τους φιγούρες ενθουσίασαν και μάγεψαν  ...

Αυστρία: Η χώρα του «κυρίου Καρλ»

Δεν είναι όλοι οι Αυστριακοί ναζί, όπως υποστήριξε...

ΗΠΑ: 50 νεκροί και ανυπολόγιστες καταστροφές από το πέρασμα του τυφώνα Χέλεν

Οι περισσότεροι νεκροί, συνολικά 19, αναφέρθηκαν στη Νότια Καρολίνα. Άλλοι 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην Τζόρτζια, 11 στη Φλόριντα, δύο στη Βόρεια Καρολίνα και...

Πήλιο: Δελφίνια «χορεύουν» στη θάλασσα και μαγεύουν

Οι χορευτικές τους φιγούρες ενθουσίασαν και μάγεψαν  ...

Αυστρία: Η χώρα του «κυρίου Καρλ»

Δεν είναι όλοι οι Αυστριακοί ναζί, όπως υποστήριξε κάποτε ο Τόμας Μπέρνχαρντ, αλλά το γεγονός ότι η Ακροδεξιά ξανασηκώνει κεφάλι μετά από σκάνδαλα...