Παναιτωλικός – ΑΕΚ 0-0 live: Ημίχρονο στο Αγρίνιο – Οι γηπεδούχοι έχουν αντέξει στην πίεση της Ένωσης


Δύσκολη έξοδος για την ΑΕΚ. Ο Παναιτωλικός υποδέχεται στο Αγρίνιο την Ένωση, σε ματς για την 7η αγωνιστική στη Super League.

Η πρωτοπόρος ΑΕΚ ταξιδεύει στο Αγρίνιο, θέλοντας να «πατήσει» πάνω στη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο αθηναϊκό ντέρμπι και να εδραιωθεί στην κορυφή της Super League. Ο Παναιτωλικός, ωστόσο, είναι σε ανοδική τροχιά, έχοντας συμπληρώσει τέσσερα ματς αήττητος (2-2-0 με 6-2 γκολ).

Η Ένωση έχει μοναδικό στόχο τη νίκη, με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να αγωνίζεται σε ένα γήπεδο στο οποίο παραδοσιακά αντιμετωπίζει δυσκολίες. Μάλιστα, την περασένη σεζόν προηγήθηκε με 0-2, αλλά έφυγε τελικά με το βαθμό (2-2).

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά την μεγάλη τους εντός έδρας νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό την περασμένη αγωνιστική, βρίσκεται στο ρετιρέ του πρωταθλήματος, έχοντας 14 πόντους, 1 περισσότερο από τον 2ο ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πουλικίδης

ΒΟΗΘΟΙ: Κορώνας, Τριανταφύλλου

4ος: Τσιμεντερίδης

VAR: Τσακαλίδης-Κατσικογιάννης

To άρθρο Παναιτωλικός – ΑΕΚ 0-0 live: Ημίχρονο στο Αγρίνιο – Οι γηπεδούχοι έχουν αντέξει στην πίεση της Ένωσης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Στο Ισραήλ ο επικεφαλής της CENTCOM εν μέσω κλιμάκωσης της έντασης

Ισραηλινά μέσα μεταδίδουν ότι ο επι9κεφαλής της CENTCOM των...

Θεσσαλονίκη: Πτώση παιδιού από 4ο όροφο πολυκατοικίας

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και κινητή...

Στο Ισραήλ ο επικεφαλής της CENTCOM εν μέσω κλιμάκωσης της έντασης

Ισραηλινά μέσα μεταδίδουν ότι ο επι9κεφαλής της CENTCOM των Ηνωμένων Πολιτειών θα συναντηθεί με Ισραηλινούς στρατιωτικούς αξιωματούχος με επίκεντρο τα πιθανά αντίποινα απέναντι στο...

Θεσσαλονίκη: Πτώση παιδιού από 4ο όροφο πολυκατοικίας

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και κινητή μονάδα για να παρέχει τις πρώτες βοήθειες στο παιδί που μεταφέρεται στο εφημερεύον νοσοκομείο ...

Γεραπετρίτης από Κάρπαθο: Η ελληνική πολιτεία φροντίζει για ασφάλεια των νησιών

«Η ελληνική πολιτεία φροντίζει για την ασφάλεια των νησιών και θα φροντίζει πάντοτε για την ευημερία τους» ...