Κροατία – Σκωτία 2-1: Με ανατροπή και VAR στο 90+5′ η νέα νίκη της «χρβάτσκα» στο Nations League


Η Κροατία τα… χρειάστηκε από την Σκωτία, αλλά επικράτησε με 2-1 εντός έδρας για το Nations League. Στο 95′ δέχθηκε γκολ ισοφάρισης αλλά το VAR το ακύρωσε για οφσάιντ.

Τη δεύτερή της -σερί- νίκη μετά από τρεις αγώνες της στο Nations League πέτυχε η Κροατία, που επικράτησε εντός έδρας της Σκωτίας με 2-1 μέσα στο Μάξιμιρ.

Η ομάδα του Ντάλιτς είδε τον Κρίστι στο 32ο λεπτό να εκμεταλλεύεται ένα «τσαφ» από τον Σούταλο και με διαγώνιο σουτ να βάζει μπροστά στο σκορ τους Βρετανούς.

Η πρώτη αντίδραση της Κροατίας ήρθε στο 36′, με τον Ματάνοβιτς να ισοφαρίζει. Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε η ανατροπή του σκορ, με τον Κράμαριτς να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων η Σκωτία ισοφάρισε με αυτογκόλ του Γιάκιτς, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε μέσω VAR, καθώς ο Άνταμς που συμμετείχε στη φάση ήταν εκτεθειμένος στο ξεκίνημά της.

To άρθρο Κροατία – Σκωτία 2-1: Με ανατροπή και VAR στο 90+5′ η νέα νίκη της «χρβάτσκα» στο Nations League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Β.Κορέα: Απειλές της αδερφής του Κιμ Γιονγκ Ουν στη Σεούλ

Η Πιονγκγιάνγκ κατηγόρησε τη Σεούλ ότι έστειλε drones...

Σεισμός στη Φωκίδα – Αισθητός σε πολλές περιοχές

Το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης εντιοπίστηκε στα δύο...

Κασσελάκης μετά την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: «Είμαι εδώ»

«Η φωνή μας είναι το συνέδριό μας», συμπληρώνει...

Β.Κορέα: Απειλές της αδερφής του Κιμ Γιονγκ Ουν στη Σεούλ

Η Πιονγκγιάνγκ κατηγόρησε τη Σεούλ ότι έστειλε drones με προπαγανδιστικά φυλλάδια στον εναέριο χώρο της Βόρειας Κορέας στις 3 Οκτωβρίου και ξανά την...

Σεισμός στη Φωκίδα – Αισθητός σε πολλές περιοχές

Το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης εντιοπίστηκε στα δύο χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Ερατεινής, ενώ το εστιακό βάθος εκτιμήθηκε στα πέντε χιλιόμετρα ...

Κασσελάκης μετά την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: «Είμαι εδώ»

«Η φωνή μας είναι το συνέδριό μας», συμπληρώνει στην ανάρτησή του ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ...