Ολυμπιακός: Ο Αντώνης Σαμαράς βράβευσε τους ερυθρόλευκους για την κατάκτηση του Conference League


Ο Ολυμπιακός τιμήθηκε στην εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών τη Δευτέρα (14.10.2024). Οι Πειραιώτες πήραν το βραβείο τους από τον Αντώνη Σαμαρά.

Η ομάδα του Ολυμπιακού ήταν μέσα στις ειδικές βραβεύσεις της εκδήλωσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Οι Πειραιώτες τιμήθηκαν για την κατάκτηση του Conference League και πήραν το βραβείο τους από τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Στην εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησαν ο Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων των Πειραιωτών, Κώστας Βερνίκος και ο διευθυντής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των Πειραιωτών, Νίκος Γαβαλάς. Στην εκδήλωση έδωσε το “παρών” και ο Αντώνης Παπακανέλλος, ως μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Youth League αλλά και στέλεχος πλέον της πρώτης ομάδας.

Το event έγινε παρουσία δύο άλλοτε Πρωθυπουργών, του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά, με τον δεύτερο να δίνει το σχετικό βραβείο στον Αντώνη Παπακανέλλο.

Το στιγμιότυπο στο 25:52 του video που ακολουθεί

Μάλιστα ο Αντώνης Σαμαράς (γνωστός για τα ερυθρόλευκά του αισθήματα) είχε ένα τετ-α-τετ με τον νεαρό εξτρέμ του Ολυμπιακού, πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

To άρθρο Ολυμπιακός: Ο Αντώνης Σαμαράς βράβευσε τους ερυθρόλευκους για την κατάκτηση του Conference League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Η Φενέρμπαχτσε προχωρά σε συνεργασία με τη Ριάνα μέσω Ατζούν

Η Φενέρμπαχτσε εμφανίζεται έτοιμη για μία εμπορική συνεργασία με τη διάσημη τραγουδίστρια Ριάνα και τον σύζυγό της και ράπερ A$AP Rocky, στην οποία...

Γιώργος Καραμίχος: «Χρησιμοποιούν το όνομα και τη φωτογραφία μου μέχρι και σε πλατφόρμα στην Ισπανία»

«Kαι στο Instagram φτιάχνουν κάθε μέρα καινούργιο προφίλ με την φωτογραφία μου» δήλωσε ο Γιώργος Καραμίχος. Ο Γιώργος Καραμίχος φιλοξενήθηκε στο «Πρωίαν σε είδον»...

«Ο Γιαχία Σινουάρ ήθελε να σκοτώνει Εβραίους με ματσέτα», αποκάλυψε ο άνθρωπος που τον ανέκρινε

Ο Γιαχία Σινουάρ ήταν ο μεγάλος στόχος του Ισραήλ από τις 7 Οκτωβρίου του 2023 μετά την πολύνεκρη επίθεση της Χαμάς. Ο ηγέτης της...