Μπαρτζώκας: Έλειψε ο Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό – Προέχει η Μπάγερν και όχι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό


Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Καρδίτσας (77-61) και ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε την επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στην αγωνιστική δράση, αλλά και τα ματς που έρχονται για την ομάδα, με Μπάγερν Μονάχου και Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε σε όσα δεν του άρεσαν στον Ολυμπιακό στο ματς με την Καρδίτσας, τόνισε ότι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έλειψε πολύ από την ομάδα, ενώ μίλησε και για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί, με Μπάγερν Μονάχου και Παναθηναϊκό..

Για την νίκη επί της Καρδίτσας: «Σταματήσαμε να παίζουμε με ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο, έπεσε ο ρυθμός μας. Το πρώτο πεντάλεπτο του 3ου δεκαλέπτου ήταν αποκαρδιωτικό, σαν να τελείωσε το παιχνίδι. Μπήκαμε σε αδόκιμα σχήματα, αλλά η προσέγγιση πρέπει να είναι ίδια, πρώτα – πρώτα για τον κόσμο. Να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και πιο συγκεντρωμένοι για 40’».

Για την επιστροφή του Μιλουτίνοφ: «Ήταν σημαντική η επιστροφή του Μιλουτίνοβ. Μας έλειψε, σε συνδυασμό και με την απουσία του Φαλ πιεστήκαμε αρκετά».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που πλησιάζει: «Παίξαμε και πιο νωρίς στο Σούπερ Καπ. Αυτό είναι το πρόγραμμα και πρέπει να το ακολουθήσουμε. Πριν από αυτό έχουμε το ματς στο Μόναχο. Θα ετοιμαστούμε στην μια μέρα που θα έχουμε για τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη στιγμή προέχει το ματς της Euroleague».

To άρθρο Μπαρτζώκας: Έλειψε ο Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό – Προέχει η Μπάγερν και όχι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Survivor: Σημερινοί νικητές οι Κίτρινοι – Στο στόχαστρο των Πράσινων η Εκατερίνα

Στρατηγική, ίντριγκες, τσακωμοί και κλάματα και στο επεισόδιο...

Public: Αναβαθμίζει και Επεκτείνει το Δίκτυο Καταστημάτων

Τριετές επενδυτικό πλάνο ύψους 10 εκατ. ευρώ υλοποιεί...

«Σκοτεινή Δεκαετία 1964-1974» του Αλέξη Παπαχελά – «Σχέδιο εκτροπής»

Δείτε εδώ το δεύτερο επεισόδιο ή στην υβριδική...

Survivor: Σημερινοί νικητές οι Κίτρινοι – Στο στόχαστρο των Πράσινων η Εκατερίνα

Στρατηγική, ίντριγκες, τσακωμοί και κλάματα και στο επεισόδιο της Δευτέρας (21.10.2024) του Survivor. Έπαθλο του αγωνίσματος ήταν ένα πιάτο γεμιστά. Οι Κίτρινοι παίκτες του...

Public: Αναβαθμίζει και Επεκτείνει το Δίκτυο Καταστημάτων

Τριετές επενδυτικό πλάνο ύψους 10 εκατ. ευρώ υλοποιεί το Public Group, αναβαθμίζοντας και επεκτείνοντας το δίκτυο καταστημάτων του, εντάσσοντας τις οικιακές συσκευές σε...

«Σκοτεινή Δεκαετία 1964-1974» του Αλέξη Παπαχελά – «Σχέδιο εκτροπής»

Δείτε εδώ το δεύτερο επεισόδιο ή στην υβριδική τηλεόραση του ΣΚΑΪ πατώντας το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ σας στο μενού ντοκιμαντέρ ...