Τσιτσιπάς – Καρμπαγές Μπαένα 2-1: Πρόκριση με ανατροπή για τους «32» του Paris Masters


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε με ανατροπή 2-1 σετ (4-6, 6-3, 6-3) τον Καρμπαγές Μπαένα, παίρνοντας την πρόκριση στους «32» του Paris Masters.

Πρεμιέρα με το δεξί έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο11) στο Paris Masters. Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε 2-1 (4-6, 6-3, 6-3) του Καρμπαγές Μπαένα (Νο54) και προχώρησε στη φάση των 32 του 1000αριού τουρνουά.

Επόμενος αντίπαλος για τον Τσιτσιπά είναι ο νικητής του ζευγαριού Μπόρζες (Νο34) και Ταμπίλο (Νο22).

Οι δύο τενίστες πήγαιναν χέρι-χέρι, μέχρι το πέμπτο game. Εκεί ο Ισπανός αθλητής ξεχώρισε και με love game κατάφερε να κάνει το break, παίρνοντας το προβάδισμα. Ο Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να πάρει το προβάδισμα, ο Καρμπαγές Μπαένα έμοιαζε και ήταν πιο άνετος για το 1-0 σετ (6-4).

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε δυναμικά στο σετ, κάνοντας το break μόλις στο δεύτερο game. Ο Ισπανός προπονητής απάντησε άμεσα με δικό του break, μειώνοντας σε 2-1, ωστόσο ο Έλληνας τενίστας το “έσβησε” αμέσως με δεύτερο “σπάσιμο” του σερβίς του αντιπάλου του. Διατήρησε το προβάδισμά του, δίχως απώλειες και με ένα ακόμη break, έκανε το 1-1 (6-3).

Με φόρα από το δεύτερο σετ, ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε με break, θέτοντας βάσεις για την πρόκριση. Ο Στέφανος κράτησε το σερβίς του, δεν άφησε το δικαίωμα στον Ισπανό να επιστρέψει και στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει τη νίκη, κλείνοντάς το με ένα ακόμη break.

To άρθρο Τσιτσιπάς – Καρμπαγές Μπαένα 2-1: Πρόκριση με ανατροπή για τους «32» του Paris Masters δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Ιράν: Εκτελέστηκε ο Γερμανοϊρανός που είχε κατηγορηθεί για τρομοκρατική επίθεση

Ο Σαρμάντ καταδικάστηκε σε θάνατο το 2023 από το Ανώτατο Δικαστήριο με την κατηγορία ότι εμπλεκόταν σε μια τρομοκρατική επίθεση εναντίον ενός τεμένους,...

Προσάραξη του πλοίου «Αγία Θεοδώρα»: Ουρές στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Οι επιβάτες από Ηγουμενίτσα προς Κέρκυρα που επρόκειτο να επιβιβαστούν στο «Αγία Θεοδώρα» αναχωρούν με έκτακτο δρομολόγιο που θα εκτελέσει το πλοίο «Άνω...

Θα αλλάξει μετεκλογικά η αμερικανική στάση έναντι του Ιράν;

Στο Ιράν δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι αν εκλεγεί πρόεδρος ο Ντόναλντ Τραμπ η αμερικανική πολιτική έναντι της Τεχεράνης ίσως να...