Αγία Παρασκευή: Η Ομάδα Εθελοντών Νεολαίας δίνει το παράδειγμα

-

Σε μία ακόμα κίνηση που αποτελεί παράδειγμα για όλους προχώρησε η Ομάδα Εθελοντών Νεολαίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής μαζί με την με την υποστήριξη και την καθοδήγηση της περιβαλλοντικής οργάνωσης We4All που την εκπροσωπούσε ο κ. Φιλώτας Νιάρχος.

Η ομάδα Εθελοντών νεολαίας προχώρησε σε δενδροφύτευση και καθαρισμό του πάρκου στα Πευκάκια Αγίας Παρασκευής, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά την εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού.

Πολύτιμη, στη δράση αυτή, πρώτα απ’ όλα η παρουσία δεκάδων νέων του Δήμου που έδωσαν το παρών, αλλά και η στήριξη της Αντιδημάρχου Πρασίνου κ. Ελένης Δάβαρη και του Συλλόγου Πευκακίων «Αναγέννηση». Παρόντες στη δράση ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, Μιλτιάδης Κύρκος, ο Κώστας Γουργούλης (Αντιπρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ) και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Ρέγας.

Αμέσως μετά το τέλος της δράσης ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας, Νικόλαος Ζόμπολας, δήλωσε «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ανιδιοτελή προσφορά τους και σε αυτή τη δράση μας. Ειδικά στα νέα παιδιά που ήρθαν εδώ, δίπλα μας και στηρίζουν την κάθε προσπάθειά μας. Εμείς, μαζί την Ομάδα Εθελοντών Νεολαίας του Δήμου μας θα συνεχίσουμε τις δράσεις και ήδη έχουμε ξεκινήσει να σχεδιάζουμε την επόμενη».

Να σημειώσουμε ότι εντός των προσεχών ημερών θα προστεθεί στο portal του δήμου, εφαρμογή «Ομάδα Εθελοντών Νεολαίας» στην οποία θα μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή για όλες τις δράσεις και να ενημερώνεστε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ