Ο δήμος Χαϊδαρίου στόλισε το δέντρο του δημαρχείου μαζί μετα παιδιά από το ΕΡΕΙΣΜΑ

Η είσοδος του Δημαρχείου γέμισε με χαρούμενες φωνές

Την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, ο δήμος Χαϊδαρίου μαζί με τα δικά μας παιδιά από το ΕΡΕΙΣΜΑ, επιλέξε να στολίσει το δέντρο του δημαρχείου.

Η είσοδος του Δημαρχείου γέμισε από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας με χαρούμενες φωνές από γονείς και παιδιά από το ΕΡΕΙΣΜΑ. Φέτος, είχαν την τιμητική τους και ανέλαβαν να στολίσουν το Δέντρο του Δημαρχείου.

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία δήμος Χαϊδαρίου

Το φετινό μας Χριστουγεννιάτικο Δέντρο είχε τα καλύτερα στολίδια! Γιατί, τα παιδιά το στόλισαν με στολίδια την αγάπη, τη χαρά, την ελπίδα και την προσμονή ότι οι ημέρες που θα έρθουν θα είναι καλύτερες γι’ αυτά και για ολόκληρο τον κόσμο. Έτσι, το Δέντρο έλαμψε χωρίς να χρειάζεται πολλά λαμπιόνια ή περίτεχνες γιρλάντες..

Τους γονείς και τα παιδιά υποδέχθηκαν ο δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Παντελάρος, ο Αντιδήμαρχος της Κοινωνικής Υπηρεσίας Ναουάφ Δαουάχερ και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία δήμος Χαϊδαρίου

 

Στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος, ευχαρίστησε όλους και όλες για τη ανταπόκριση που είχαν. Ιδιαίτερα, ευχαρίστησε τα παιδιά και τους νέους από το ΕΡΕΙΣΜΑ που με το συμβολικό αυτό στολισμό δίνουν μήνυμα ελπίδας για καλύτερες ημέρες για όλους.

Αναφέρθηκε στις σημαντικές προσπάθειες που κάνει το προσωπικό του Δήμου ιδιαίτερα στο ΕΡΕΙΣΜΑ, καθώς με την καθοριστική συμβολή τους παρέχουμε ως δήμος, σταθερά, υψηλής ποιότητας κοινωνικές υπηρεσίες, δυσεύρετες της σημερινή εποχή.

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία δήμος Χαϊδαρίου

Τόνισε, ότι με τη συνεισφορά του προσωπικού πετυχαίνουμε κάθε χρόνο το στόχο μας να αναβαθμίζουμε το περιεχόμενο στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά με ειδικές ανάγκες, το οποίο λειτουργεί αδιάκοπα και προσφέρει υπηρεσίες σε ομάδες που η υπόλοιπη κοινωνία, άλλα και τα αρμόδια θεσμικά όργανα (Υπουργείο Υγείας, Περιφέρεια) πολλές φορές ξεχνούν.

Κλείνοντας, έδωσε τις θερμότερες ευχές για ειρήνη και αγάπη σε όλο τον κόσμο και ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα στα παιδιά, τους γονείς και το προσωπικό.