ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στη Β. Καρολίνα – Αναφορές για νεκρούςΟ φερόμενος ως δράστης πιστεύεται πως είναι λευκός έφηβος εφοδιασμένος με τουφέκι, ανέφερε τοπικός τηλεοπτικός σταθμός, προσθέτοντας ότι δεν έχει γίνει καμιά σύλληψη μέχρι στιγμής. Κατά την ίδια πηγή, ο νεαρός άνοιξε πυρ σε διάφορες τοποθεσίες.

Η αστυνομία στη Ράλι έχει κινητοποιηθεί εξαιτίας αλλεπάλληλων βίαιων επεισοδίων με τη χρήση πυροβόλων όπλων χθες Πέμπτη το βράδυ, στα οποία έχασαν τη ζωή τους ως και έξι άνθρωποι, σύμφωνα με τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ο οποίος ανήκει στο δίκτυο του ABC News και επικαλέστηκε πηγές προσκείμενες στις υπηρεσίες επιβολής της τάξης στην πόλη αυτή της Βόρειας Καρολίνας.

Η αστυνομία της Ράλι ανέφερε μέσω Twitter πως μέλη της επιχειρούν σε συνοικία και κάλεσε τους κατοίκους της να μείνουν μέσα στα σπίτια τους. Δεν δημοσιοποίησε ακόμη απολογισμό των θυμάτων.

Ο φερόμενος ως δράστης πιστεύεται πως είναι λευκός έφηβος εφοδιασμένος με τουφέκι, ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός, προσθέτοντας ότι δεν έχει γίνει καμιά σύλληψη μέχρι στιγμής. Κατά την ίδια πηγή, ο νεαρός άνοιξε πυρ σε διάφορες τοποθεσίες.

Τα πυροβόλα όπλα προκαλούν κατά μέσον όρο κάπου 40.000 θανάτους σε ετήσια βάση στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των αυτοκτονιών, σύμφωνα με τον εξειδικευμένο ιστότοπο Gun Violence Archive. Φέτος, ως νωρίτερα αυτή την εβδομάδα είχαν καταγραφεί σχεδόν 35.000 θάνατοι από όλες τις αιτίες, κατά την ίδια πηγή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Τι αναζήτησαν οι Έλληνες στην Google το 2022

Η «ψηφιακή ταυτότητα» της χώρας μας - Ποιες...

Στην ΑΔΕΑ ο Αλέξης Τσίπρας

Ζήτησε τα στοιχεία για κάθε άρση απορρήτου που...

Η Ισπανία επέστρεψε… μισή από το Κατάρ (vids)

Νωρίτερα από το αναμενόμενο, η εθνική Ισπανίας επέστρεψε…σπίτι...

Τι αναζήτησαν οι Έλληνες στην Google το 2022

Η «ψηφιακή ταυτότητα» της χώρας μας - Ποιες οι κυριότερες αναζητήσεις της χρονιάς ...

Στην ΑΔΕΑ ο Αλέξης Τσίπρας

Ζήτησε τα στοιχεία για κάθε άρση απορρήτου που αφορά πολιτικούς, δημοσιογράφους, ηγεσία των ΕΔ - «Με την εθνική ασφάλεια, παιχνίδια δεν πρόκειται να...

Πατέρας 16χρονου Ρομά: Δεν έπρεπε να πυροβολήσει το παιδί μου – Ζητάμε δικαίωση

Σε τραγική κατάσταση παρουσιάστηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οι γονείς του...