Ρωσία: Πού στήνει το πρώτο επίσημο αρχηγείο της η ομάδα Βάγκνερ


Το πολυόροφο κτίριο με τη γυάλινη πρόσοψη άνοιξε τις πύλες του σήμερα – Πάνω από την είσοδό του υπάρχει μια μεγάλη λευκή πινακίδα που γράφει “Wagner”

Η ρωσική παραστρατιωτική οργάνωση Βάγκνερ άνοιξε σήμερα το πρώτο της επίσημο αρχηγείο στην Αγία Πετρούπολη, στη Ρωσία, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου.

Ο Γεβγκένι Πριγκόζιν, ο οποίος επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι είναι ο ιδρυτής της πολύ μυστικής οργάνωσης και ότι αυτή έχει αναπτυξει μισθοφόρους της σε χώρες της Λατινικής Αμερικής, της Αφρικής και στην Ουκρανία, είχε ανακοινώσει το άνοιγμα του γραφείου αυτού με την ευκαιρία της Ημέρας Εθνικής Ενότητας σε ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της εταιρίας του Concord.

Το πολυόροφο κτίριο με τη γυάλινη πρόσοψη άνοιξε τις πύλες του σήμερα. Πάνω από την είσοδό του υπάρχει μια μεγάλη λευκή πινακίδα που γράφει “Wagner”.

crossorigin="anonymous">

Άτομα ντυμένα με στολή περιβολής περπατούσαν μέσα στους γκρι διαδρόμους του κτιρίου, κοιτάζοντας μια έκθεση που παρουσιάζει μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

“Η αποστολή του Κέντρου της ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρίας Βάγκνερ είναι να παρέχει ένα άνετο περιβάλλον για τη γέννηση νέων ιδεών με στόχο τη βελτίωση της αμυντικής ικανότητας της Ρωσίας”, δήλωσε ο Πριγκόζιν στην ανακοίνωσή του.

Wagner

Ροή Ειδήσεων

Η Γουέστ Χαμ πέρασ στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας

Η εμπειρία της Γουέστ Χαμ έναντι της Ντέρμπι...

Ηλεκτρονικό εμπόριο: Με σχεδιαστικά κόλπα «παγιδεύουν» τους καταναλωτές 4 στις 10 ιστοσελίδες στην ΕΕ

Σχεδόν 4 στις 10 ιστοσελίδες ηλεκτρονικών πωλήσεων περιέχουν...

Χορήγηση ασύλου σε γυναίκες και κορίτσια από το Αφγανιστάν

Σε μία κίνηση που απαντά στις πρακτικές των...

Απολογία Παπαγγελόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Χαρακτήρισε «ψευδέστατες και κατασκευασμένες εκ των υστέρων» τις...

Η Γουέστ Χαμ πέρασ στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας

Η εμπειρία της Γουέστ Χαμ έναντι της Ντέρμπι αποδείχθηκε καθοριστική και τα «σφυριά» θα συνεχίσουν στο Κύπελλο Αγγλίας, μετά το 2-0 στο «Πράιντ...

Ηλεκτρονικό εμπόριο: Με σχεδιαστικά κόλπα «παγιδεύουν» τους καταναλωτές 4 στις 10 ιστοσελίδες στην ΕΕ

Σχεδόν 4 στις 10 ιστοσελίδες ηλεκτρονικών πωλήσεων περιέχουν τουλάχιστον ένα από τα λεγόμενα «σκοτεινά μοτίβα» (dark patterns), δηλαδή παραπλανητικά μοτίβα σχεδίασης της ιστοσελίδας...

Χορήγηση ασύλου σε γυναίκες και κορίτσια από το Αφγανιστάν

Σε μία κίνηση που απαντά στις πρακτικές των Ταλιμπάν σχετικά με την υποβάθμιση των δικαιωμάτων των γυναικών προχωρά η Κοπεγχάγη, η οποία ανακοίνωσε...