Ίλον Μάσκ: Νέα αναστολή λειτουργίας λογαριασμού δημοσιογράφου στο twitter από τον Ίλον Μασκ«Ο Ίλον Μασκ ανέστειλε τον λογαριασμό μου στο twitter», έγραψε στο ιστολόγιό της η Τέιλορ Λόρεντζ, η οποία καλύπτει δημοσιογραφικά τη βιομηχανία τεχνολογίας για την Washington Pos

Ο λογαριασμός μιας δημοσιογράφου της Washington Post στο twitter τέθηκε σε αναστολή σήμερα, μετά από απόφαση του Ίλον Μασκ.

Στην κίνηση αυτή προέβη ακριβώς την επομένη ημέρα της επαναφοράς λογαριασμών πολλών δημοσιογράφων, που είχαν τεθεί σε αναστολή εν μέσω διαμάχης για τη δημοσιοποίηση δημοσίων δεδομένων για τις διαδρομές του αεροσκάφους του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία.

Το αφεντικό του Twitter έκανε λόγο αυτή τη φορά για μια «προσωρινή αναστολή» που συνδέεται με την «προγενέστερη αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων».

«Ο Ίλον Μασκ ανέστειλε τον λογαριασμό μου στο twitter», έγραψε στο ιστολόγιό της η Τέιλορ Λόρεντζ, η οποία καλύπτει δημοσιογραφικά τη βιομηχανία τεχνολογίας για την Washington Post.

crossorigin="anonymous">

Ο πολυδισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της πλατφόρμας, απάντησε δημόσια στο twitter ότι πρόκειται για «προσωρινή αναστολή λόγω προγενέστερης αποκάλυψης προσωπικών δεδομένων από αυτόν τον λογαριασμό» και ότι αυτό το μέτρο «θα αρθεί σύντομα». Απαντούσε σε έναν χρήστη που τον ρώτησε για το θέμα.

Η Τέιλορ Λόρεντζ εξήγησε ότι έκανε μια ερώτηση στον Ίλον Μασκ μέσω twitter, για ένα άρθρο που γράφει, επειδή δεν μπορούσε να τον προσεγγίσει μέσω άλλων διαύλων.

«Ο συνάδελφός μου Ντρου Χάργουελ, ο λογαριασμός του οποίου επίσης έχει τεθεί σε αναστολή, και εγώ εργαζόμαστε πάνω σε ένα άρθρο που αφορά τον Μασκ και ελπίζαμε να λάβουμε κάποιο σχόλιο από αυτόν. Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί του πολλές φορές μέσω email τις τελευταίες ημέρες», είπε η δημοσιογράφος.

Ροή Ειδήσεων

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου: Ελπίδα δίνουν οι στοχεύουσες θεραπείες και η ανοσοθεραπεία

Ο καρκίνος αποτελεί μια από τις κυριότερες αιτίες...

Δημόσια στήριξη Βενιζέλου στον Ράμμο της ΑΔΑΕ για τη διερεύνηση των υποκλοπών

Τους χειρισμούς του προέδρου της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου,...

Νότια Κορέα: Εννέα αγνοούμενοι σε ναυάγιο αλιευτικού

Το πλοίο των 24 τόνων ανατράπηκε στα ύδατα...

Βόλος: Άνδρας 85 ετών βρέθηκε απανθρακωμένος στις Πινακάτες

Νεκρός εντοπίστηκε ένας 85χρονος σε καλύβι έξω από τις Πινακάτες. Σύμφωνα...

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου: Ελπίδα δίνουν οι στοχεύουσες θεραπείες και η ανοσοθεραπεία

Ο καρκίνος αποτελεί μια από τις κυριότερες αιτίες θανάτου μεταξύ των ενηλίκων και εξ αυτού συνιστά μείζον θέμα δημόσιας υγείας. Τα τελευταία χρόνια...

Δημόσια στήριξη Βενιζέλου στον Ράμμο της ΑΔΑΕ για τη διερεύνηση των υποκλοπών

Τους χειρισμούς του προέδρου της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου, ο οποίος βάλλεται από την κυβέρνηση για τα στοιχεία που παρέσχε σχετικά με την κρατική...