Ο Πούτιν πιστεύεται ότι έχει συμφωνήσει σε συνάντηση με Ζελένσκι κάποτε

 

Ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν έχει κατ’ ιδίαν συμφωνήσει να έχει συνάντηση με τον Ουκρανό Πρόεδρο Ζελένσκι «κάποια στιγμή» στο μέλλον, μετέδωσε η απεσταλμένη του BBC στο Κίεβο.

Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή Broadcasting House την Κυριακή, η Λις Ντουσέ είπε πως έχει την πληροφόρηση ότι οι διπλωματικές συνομιλίες σημειώνουν πρόοδο.

«Και καταλαβαίνουμε ότι ο Πρόεδρος Πούτιν έχει επιτέλους συμφωνήσει ότι θα συναντήσει, κάποια στιγμή, τον Πρόεδρο Ζελένσκι, ο οποίος ζητά μια συνάντηση από τον Ιανουάριο», πρόσθεσε η πολύπειρη συντάκτρια διεθνών θεμάτων του BBC.

Στην παρατήρηση του παρουσιαστή ότι αυτή είναι μια σημαντική καινούρια πληροφορία, η Λις Ντουσέ είπε ότι ο Πρόεδρος Πούτιν δεν έχει μιλήσει δημοσίως για συνάντηση με τον Πρόεδρο Ζελένσκι, μάλλον το αντίθετο.

«Υπάρχουν όμως παρά πολλοί πρόθυμοι διαμεσολαβητές, όλοι θέλουν τον έπαινο του να λένε ότι έφεραν τον πόλεμο στο τέλος. Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Ναφτάλι Μπένετ είναι πολύ ενεργός, ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι πολύ ενεργός. Έχουν πει κατ’ ιδίαν ότι καταλαβαίνουν πως ο Πρόεδρος Πούτιν θα συναντήσει τον Πρόεδρο Ζελένσκι όταν η στιγμή είναι σωστή. Αλλά η στιγμή δεν είναι σωστή τώρα», κατέληξε η δημοσιογράφος του BBC.

 

Ροή Ειδήσεων

Πληθωρισμός: Ο «κανόνας του 72» και πώς επηρεάζει τις καταθέσεις

Ο Δείκτης Τιμών Καταναλωτή στις Ηνωμένες Πολιτείες εκτινάχθηκε...

Ντίνας Κώνστα: Οι αντιδράσεις της πολιτικής ηγεσίας για την απώλεια της

ολόκληρες οι δηλώσεις της ηγεσίας του υπουργείου Πολιτισμού...

Κοπεγχάγη Πυροβολισμοί: Πολλοί νεκροί και τραυματίες!

«Μέχρι να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι υπάρχει μόνο...

Πληθωρισμός: Ο «κανόνας του 72» και πώς επηρεάζει τις καταθέσεις

Ο Δείκτης Τιμών Καταναλωτή στις Ηνωμένες Πολιτείες εκτινάχθηκε στο 8,6% τον Μάιο σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα, τον ταχύτερο ρυθμό από το...

Ντίνας Κώνστα: Οι αντιδράσεις της πολιτικής ηγεσίας για την απώλεια της

ολόκληρες οι δηλώσεις της ηγεσίας του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για τον θάνατο της Ντίνας Κώνστα. ...

Φωτιά τώρα στη Χαλκίδα | ΣΚΑΪ

Φωτιά ξέσπασε σε αποθηκευτικό χώρο πλησίον της παλαιάς γέφυρας Ευριπίου στη...