Τουλάχιστον 15 νεκροί ο νέος απολογισμός απο την κατάρρευση κτιρίου στη Σιέρα Λεόνε



15 άνθρωποι, αναμεσά τους και 5 παιδιά, έχασαν τη ζωή τους απο την κατάρρευση επταώροφης πολυκατοικίας στη Φριταουν την περασμένη Δευτέρα. 

Τουλάχιστον δεκαπέντε άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων πέντε παιδιών κάτω των 5 ετών, έχασαν τη ζωή τους στην κατάρρευση, τη Δευτέρα, επταώροφης πολυκατοικίας στην πρωτεύουσα της Σιέρα Λεόνε, τη Φριτάουν, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που δημοσιοποιήθηκε χθες Πέμπτη από την υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών της χώρας.

Οκτώ άνθρωποι, ανάμεσά τους δυο αγοράκια κάτω των 5 ετών, κατορθώθηκε να ανασυρθούν ζωντανοί από τα συντρίμμια και νοσηλεύονται σε νοσοκομείο.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό επιζώντων συνεχίζονται, τόνισε η υπηρεσία.

Προηγούμενος επίσημος απολογισμός, που δημοσιοποιήθηκε προχθές Τετάρτη, έκανε λόγο για 12 νεκρούς.

Δεκάδες άνθρωποι ζούσαν στο κτίριο, στο ισόγειο του οποίου βρίσκονταν εμπορικά καταστήματα.

Ο πρόεδρος Τζούλιους Μάαντα Μπίο υποσχέθηκε «έρευνα σε βάθος» και υποσχέθηκε πως οι αρχές θα κάνουν το παν για να αποφευχθεί η επανάληψη τέτοιων τραγωδιών στο αφρικανικό κράτος, από τα φτωχότερα στον κόσμο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

[Πηγή:]www.skai.gr

Ροή Ειδήσεων

Επίθεση με 20 μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ στα Εξάρχεια

Έγιναν 14 προσαγωγές. Οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι. ...

Δημοσκόπηση MRB: Πέμπτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ – Τι δείχνει για τις προεδρικές μάχες

«Ναι» σε επιστροφή Τσίπρα λέει η πλειοψηφία στον ΣΥΡΙΖΑ - Νικητής και στον δεύτερο γύρο σε όλα τα σενάρια ο Ανδρουλάκης στο ΠΑΣΟΚ ...

Ο Αντονί Μαρσιάλ σε αγωνιστικό αυτοκίνητο με οδηγό τον Μάριο Ηλιόπουλο

Ο Αντονί Μαρσιάλ αποτέλεσε τη μεγάλη μετεγγραφή του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριου Ηλιόπουλου, ο οποίος και έφερε στην Ελλάδα έναν 28χρονο ποδοσφαιριστή...