Πέθανε η τραγουδίστρια Σίσι Χιούστον, μητέρα της Γουίτνεϊ Χιούστον



τη σόλο καριέρα της κέρδισε δύο βραβεία Γκράμι για τα άλμπουμ “Face to Face” και “He Leadeth Me” στα τέλη της δεκαετίας του 1990

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια του γκόσπελ Σίσι Χιούστον, μητέρα της Γουίτνεϊ Χιούστον, πέθανε σε ηλικία 91 ετών, ανακοίνωσε σήμερα η νύφη της.

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνω τον θάνατο της πολυαγαπημένης μας Σίσι Χιούστον. Παρακαλώ, προσευχηθείτε για την οικογένεια Χιούστον» ανέφερε η Πατ Χιούστον στην ανάρτησή της στο Instagram.

Η Έμιλι Ντρίνκαρντ, όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, ήταν τραγουδίστρια της σόουλ και του γκόσπελ. Στη μακροχρόνια καριέρα της έκανε φωνητικά για τον Έλβις Πρίσλεϊ μέχρι και την Αρίθα Φράνκλιν, ως μέλος του συγκροτήματος The Sweet Inspirations. Ηχογράφησε εκατοντάδες τραγούδια και η φωνή της ακούγεται να συνοδεύει τον Τζίμι Χέντριξ αλλά και την Μπιγιονσέ.

Στη σόλο καριέρα της κέρδισε δύο βραβεία Γκράμι για τα άλμπουμ “Face to Face” και “He Leadeth Me” στα τέλη της δεκαετίας του 1990.

Η κόρη της, η Γουίτνεϊ Χιούστον, ήταν μια από τις μεγαλύτερες Αμερικανίδες τραγουδίστριες και έγινε διάσημη παγκοσμίως με τραγούδια όπως “I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me)” και “I Will Always Love You.” Βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα της το 2012, σε ηλικία 48 ετών.

Η Σίσι Χιούστον ήταν επίσης θεία των τραγουδιστριών Ντιόν Γουόργουικ και Ντι Ντι Γουόργουικ και εξαδέλφη της τραγουδίστριας της όπερας Λεοντίν Πράις.

Πηγή: skai.gr

[Πηγή:]www.skai.gr

Ροή Ειδήσεων

Επεισόδια μετά το τέλος της πορείας υπέρ της Παλαιστίνης – Έγιναν 20 προσαγωγές

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή 20 ατόμων, 16...

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει την Τρίτη η ΠΓ

Τη συνεδρίαση θα απασχολήσει η απόφαση της πρόσφατης...

Γιώργος Κόρομι: «Έχω μεγαλώσει πλέον, δεν με νοιάζουν πολύ οι κοιλιακοί»

«Το λέω σε πολλούς φίλους, που λένε έρχεται...

Επεισόδια μετά το τέλος της πορείας υπέρ της Παλαιστίνης – Έγιναν 20 προσαγωγές

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή 20 ατόμων, 16 αντρών και 4 γυναικών στα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά το τέλος της πορείας υπέρ της...

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει την Τρίτη η ΠΓ

Τη συνεδρίαση θα απασχολήσει η απόφαση της πρόσφατης Κεντρικής Επιτροπής που άλλαξε τις ημερομηνίες για την εκλογή των συνέδρων και της διεξαγωγής του...

Γιοβάνοβιτς για το Αγγλία – Ελλάδα: Μεγάλη η απώλεια του Ιωαννίδη, δεν αντιμετωπίζουμε ένα απλό παιχνίδι

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε για το Αγγλία – Ελλάδα, ενώ σχολίασε και την “μεγάλη” απουσία του Φώτη Ιωαννίδη από τα παιχνίδια...