Η Σαουδική Αραβία μποϊκοτάρει τα τουρκικά προϊόντα και προωθεί τα Ελληνικά στη θέση τους !

Η Σαουδική Αραβία έχει προχωρήσει σε εμπάργκο για τα τουρκικά προϊόντα. Στον αντίποδα και με κίνηση που μάλλον θα ενοχλήσει πολύ τους Τούρκους , προωθεί αγαθά από την Ελλάδα , της Αίγυπτο και το Μαρόκο.

Οι φωτογραφίες είναι από σούπερ μάρκετ της Σαουδικής Αραβίας,όπου στα ράφια προωθούνται με “εκκωφαντικό” τρόπο ελληνικά, αιγυπτιακά και μαροκινά προϊόντα.

Υπήρξε μια τεράστια συμμετοχή στην εκστρατεία μποϊκοτάζ κατά των τουρκικών προϊόντων την οποία ζήτησε ο ιδιωτικός τομέας του Βασιλείου από την περασμένη εβδομάδα.

Σαουδιξή Αραβία μποϊκοτάρει τουρκικά προϊόντα

Ο Ajlan Al-Ajlan, πρόεδρος του Συμβουλίου του Σαουδαραβικού επιμελητηρίου, δήλωσε ότι το μποϊκοτάζ θα κοστίσει στην τουρκική οικονομία σχεδόν 20 δισεκατομμύρια δολάρια.

Υπάρχουν πολλές μεγάλες εταιρείες και εργοστάσια με επιχειρηματικές αλυσίδες σε όλη τη χώρα και συνεχίζουν να συμμετέχουν στη δημοφιλή εκστρατεία για μποϊκοτάζ των τουρκικών προϊόντων και περιλαμβάνουν τις εταιρείες Abdul Latif, Al Watania Market, Al Qafari Furniture and Carpet Group, Tamimi Markets, Al Othaim Αγορά, Astra Markets.

Σε μια δήλωση στο λογαριασμό του στο Twitter, ο Ajlan ανέφερε: «Το λέω με βεβαιότητα και σαφήνεια: Καμία επένδυση, καμία εισαγωγή, όχι τουρίστες. Εμείς ως πολίτες και επιχειρηματίες δεν θα έχουμε καμία σχέση με ό, τι είναι τούρκικο»

Ροή Ειδήσεων

Επιτροπή: Πράσινο φως στην κατάργηση της μάσκας – Σε ποιους χώρους την πετάμε

Πράσινο φως στην κατάργηση της μάσκας έδωσε η Επιτροπή...

Πράσινο φως από τη Γερμανία για την ένταξη Σουηδίας και Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ενέκρινε σήμερα το αίτημα της Σουηδίας...

Άδειες fast track για ΑΠΕ και υποχρεωτικά φωτοβολταϊκά σε εμπορικά, δημόσια κτίρια και νέες κατοικίες

Μια πολύ ενδιαφέρουσα παράμετρος που έχει να κάνει με τα φωτοβολταϊκά υπάρχει στις προτάσεις της Κομισιόν για την ενεργειακή απεξάρτηση από την Ρωσία που...

Επιτροπή: Πράσινο φως στην κατάργηση της μάσκας – Σε ποιους χώρους την πετάμε

Πράσινο φως στην κατάργηση της μάσκας έδωσε η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας. Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν στις 17:00 από τον υπουργό Υγείας, Θάνο...

Πράσινο φως από τη Γερμανία για την ένταξη Σουηδίας και Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ενέκρινε σήμερα το αίτημα της Σουηδίας και της Φινλανδίας για ένταξη στο ΝΑΤΟ, ανακοίνωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Κριστιάνε Χόφμαν, μετά...