Γκάφα από δήμαρχο – Έδωσε συνέντευξη χωρίς παντελόνι

Βέλγιο: Γκάφα από τον δήμαρχο της Αμβέρσας – Έδωσε συνέντευξη χωρίς παντελόνι

Viral αλλά για τον λάθος λόγο έγινε ο δήμαρχος της Αμβέρσας ο οποίος έγινε τσακωτός να δίνει συνέντευξη χωρίς να φοράει παντελόνι.

Ο Bart De Wever όπως είναι το όνομα του γκαφατζή δημάρχου έδινε συνέντευξη εξ αποστάσεως φορώντας μόνο το πουκάμισό του καθώς πίστευε ότι η κάμερα δεν θα τον πρόδιδε.

Ο δήμαρχος της Αμβέρσας, όμως, «λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο», εν προκειμένω χωρίς τη δημοσιογράφο Kim Debrie η οποία παρατήρησε πρώτη τη γκάφα του.

«Έχω λίγο αποπροσανατολιστεί δήμαρχε. Φοράτε ένα πολύ ωραίο πουκάμισο το οποίο πιθανότατα διαλέξατε μόνο για εμάς. Αλλά κάτω από το πουκάμισο; Μήπως αυτό που βλέπω είναι το εσώρουχό σας;» ρώτησε τον εμβρόντητο δήμαρχο η δημοσιογράφος.

«Πώς το καταλάβατε;» απάντησε αρχικά ο δήμαρχος της Αμβέρσας επιχειρώντας να το παίξει ανήξερος.

Γρήγορα, όμως, κατάλαβε το λάθος του και συμπλήρωσε: «Φτου, πιθανότατα το καταλάβατε γιατί κάθομαι μπροστά σε έναν καθρέφτη».

«Δεν τα υπολόγισα καλά μου φαίνεται και η χρονιά ξεκινάει πολύ ντροπιαστικά. Θα το θυμάμαι για πολύ καιρό αυτό που έπαθα» συμπλήρωσε ο γκαφατζής δήμαρχος.

Ροή Ειδήσεων

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για συμμορία που έκλεβε αυτοκίνητα στην Αθήνα

Οι δράστες έκλεβαν αυτοκίνητα από τις περιοχές Ζωγράφου, Βύρωνα...

Reunion με παίκτες του Survivor και τη σύντροφό του

Ο πρώην παίκτης του Survivor Απόστολος Ρουβάς επέστρεψε στην...

Ένοχος 27χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει 89χρονη

Ένοχος με μειωμένο καταλογισμό κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό...

Σπείρα έκλεβε αυτοκίνητα από Ζωγράφου, Βύρωνα, Καισαριανή – 13 συλλήψεις μέχρι στιγμής

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας και εξάρθρωση σπείρας κλοπής αυτοκινήτων....

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για συμμορία που έκλεβε αυτοκίνητα στην Αθήνα

Οι δράστες έκλεβαν αυτοκίνητα από τις περιοχές Ζωγράφου, Βύρωνα και Καισαριανή. Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών για...

Reunion με παίκτες του Survivor και τη σύντροφό του

Ο πρώην παίκτης του Survivor Απόστολος Ρουβάς επέστρεψε στην Ελλάδα και περνάει χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα που είχε αποχωριστεί για πολύ καιρό. Προτεραιότητα...

Ένοχος 27χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει 89χρονη

Ένοχος με μειωμένο καταλογισμό κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας, στην τελευταία συνεδρίασή του, ένας 27χρονος Τρικαλινός, ο οποίος παραπέμφθηκε κατηγορούμενος για απόπειρα...