Εκδίκηση του Αγίου Βαλεντίνου: Δώστε το όνομα του πρώην σε μια κατσαρίδα και δείτε την να τρώγεται

-

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και κάποιες φορές στο μενού μπορεί να βρεθεί ο ίδιος ο πρώην!

Έχουν περάσει ποτέ από το μυαλό σου μύχιες σκέψεις εκδίκησης της ή του πρώην σου;

Να τον/τη σκέφτεσαι και να θέλεις να του/της ξεριζώσεις το κεφάλι;

Ε λοιπόν όχι μόνο έχεις αυτήν τη δυνατότητα, αλλά δεν χρειάζεται να περάσεις καν στην απέναντι πλευρά του νόμου, αλλά ούτε και να «ξηλωθείς» βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη για να κάνει άλλος τη βρόμικη δουλειά.

Και αυτό γιατί δεν χρειάζεται παρά να απευθυνθείς στον ζωολογικό κήπο του Σαν Αντόνιο, δίνοντας μόλις 5 δολάρια.

Πρόκειται ίσως για την πιο ευφάνταστη και ανώδυνη (όχι βέβαια για όλους τους εμπλεκόμενους) εκδίκηση που μπορεί να πάρει ένας πρώην αγαπητικός και μάλιστα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Γιατί μπορεί η εκδίκηση να είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, ωστόσο αυτήν τη φορά θα το φάει στην κυριολεξία ένα πουλί, ένα ερπετό ή κάποιο άλλο θηλαστικό. Όσο για το μενού; Αυτό θα περιλαμβάνει την/τον πρώην αγαπημένο ή αγαπημένη σου με τη μορφή… κατσαρίδας στην οποία θα έχεις δώσει το όνομά του/της.

Οι υπεύθυνοι του κήπου σκέφτηκαν να εκμεταλλευτούν τους απανταχού πονεμένους ενισχύοντας τα ταμεία τους στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Cry Me a Cockroach», ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Για αυτούς μάλιστα που τα τραύματα που άφησε ο/η πρώην είναι πολύ βαθιά, τους δίνεται η δυνατότητα με 20 δολάρια να ονομάσουν έναν παγωμένο αρουραίο, ο οποίος προορίζεται για το επόμενο γεύμα ενός ερπετού.

Για τους λιγότερους… αιμοβόρους πάλι, προσφέρεται και η δυνατότητα των vegan επιλογών, όπως ενός μαρουλιού ή λάχανου για τα φυτοφάγα ζώα (με επίσης 5 δολάρια), ωστόσο αυτό μάλλον πρόκειται περισσότερο για τάισμα, παρά για εκδίκηση.

Το καλύτερο είναι επίσης ότι δεν χρειάζεται να βρίσκεστε καν στον ζωολογικό κήπο για να παρακολουθήσετε το πρώην αμόρε σας να τρώγεται, αφού το πρωτοφανές «φαγοπότι» θα μεταδοθεί και live στο Facebook, ενώ θα λάβετε και ένα πιστοποιητικό συμμετοχής στα… βαφτίσια για χρήση στα κοινωνικά δίκτυα. Αν μάλιστα είστε τόσο γενναίος, μπορείτε να το ανεβάσετε και να «ταγκάρετε» το… θύμα.

Μπορείτε, δε, να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας έως τις 13 Φεβρουαρίου στις 6 μ.μ. στον ιστότοπο του ζωολογικού κήπου, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως μόνο τα μικρά ονόματα θα εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από το «Cry Me A Cockroach» θα διατεθούν για το «σπίτι» της τζάγκουαρ του ζωολογικού κήπου όπου θα προστεθεί ένα catwalk για τις βόλτες της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ