Άντρας δίνει 4 χιλ. ευρώ αμοιβή σε όποιον βρει τα λούτρινα μαϊμουδάκια που του έκλεψαν – Βίντεο

-

Ένας άντρας στο Μαϊάμι των ΗΠΑ κάλεσε στο σπίτι του δυο γυναίκες που μόλις είχε γνωρίσει. Τα άτακτα κορίτσια τον νάρκωσαν και του έκλεψαν τη συλλογή με τα πολυτελή του ρολόγια αλλά και δυο χνουδωτά μαϊμουδάκια.

Ο Βίτας Τσανγκσάο δεν πολυσκοτίζεται για τα ακριβά ρολόγια. Ένα από τα κουκλάκια είναι στην οικογένειά του για περισσότερο από 20 χρόνια, ενώ το άλλο είναι δώρο μιας πρώην του.

Εν τω μεταξύ, μόνο το Rolex και το Audemars Piguet που του έκλεψαν κάνουν περίπου 125 χιλ. δολάρια (περίπου 104 χιλ. ευρώ).

«Ίσως να έπρεπε να ήμουν πιο προσεχτικός» παραδέχτηκε ο άντρας, σύμφωνα με το WPG Local 10.

Οι κοπέλες τον πλησίασαν μαζί με τον φίλο του σε ένα ρεστοράν της περιοχής και οι φίλοι τις πέτυχαν ξανά σε ένα εμπορικό.

Αφού ήπιαν μερικά όλοι μαζί μερικά ποτά, πήγαν στο διαμέρισμα του Τσανγκσάο. Όταν ο άντρας ξύπνησε το επόμενο απόγευμα, κατάλαβε πως κάτι του είχαν ρίξει στο ποτό.

Όπως λέει, τα ρολόγια μπορούν να αντικατασταθούν, αλλά τα κουκλάκια όχι. «Εάν κάποιος μπορούσε να τα βρει, το ξέρω είναι ανόητο, αλλά γι’ αυτά τα ψεύτικα μαϊμουδάκια θα έδινα 5 χιλ. δολάρια μετρητά» λέει ο άντρας.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ