Ψαράς βρήκε σπάνιο πορτοκαλί μαργαριτάρι αξίας 275 χιλ. ευρώ – Βίντεο

-

Ένας ηλικιωμένος ψαράς στην Ταϊλάνδη είχε την ανέλπιστη τύχη να βρει σε όστρακο ένα σπάνιο πορτοκαλί μαργαριτάρι, αξίας πάνω από 275 χιλ. ευρώ.

Δύο αδέρφια 37 και 35 ετών περπατούσαν στην ακτή στις 27 Γενάρη όταν εντόπισαν μια εγκαταλελειμμένη σημαδούρα γεμάτη με πεταλίδες και όστρακα.

Τα δύο αδέρφια έβγαλαν μερικά όστρακα από τη σημαδούρα για να τα πάνε στο σπίτι για φαγητό, αλλά αυτό που ανακάλυψε ο 67χρονος πατέρας τους μέσα τους αποδείχτηκε πραγματικός θησαυρός.

Το πορτοκαλί μαργαριτάρι ζυγίζει 7,68 γραμμάρια και βρέθηκε στο κοχύλι ενός θαλάσσιου σαλιγκαριού Melo melo, σε αντίθεση με τα συνηθισμένα μαργαριτάρια που βρίσκονται σε όστρακα.

«Θέλω να πουλήσω το μαργαριτάρι στην υψηλότερη τιμή» είπε ο ψαράς στο Viral Press. «Τα λεφτά δεν θ’ αλλάξουν απλά τη ζωή μου, θα αλλάξουν το πεπρωμένο μου. Ολόκληρη η οικογένειά μου θα ζήσει καλύτερες ζωές» συνέχισε.

Η οικογένεια είναι ήδη σε διαπραγματεύσεις με έναν αγοραστή από την Κίνα που τους προσφέρει πάνω από 10 εκατ. μπατ, πάνω από 275 χιλ. ευρώ.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ