Θα φτιάξουμε την Ελλάδα που μας αξίζει

Την Κυριακή που μας πέρασε είχα την τιμή να συμμετάσχω σε μια εξαιρετική εκδήλωση που διοργάνωσε η Τοπική Οργάνωση Αλίμου της Νέας Δημοκρατίας και να μιλήσω σε ένα πολυπληθές και ενθουσιώδες ακροατήριο για την Ελλάδα της επόμενης ημέρας.

Μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε επιτέλους τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η μακρόχρονη κρίση και έχει δυστυχώς επιδεινώσει με την πολιτική της η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, η πιο ανεπαρκής και καταστροφική κυβέρνηση που έχει γνωρίσει ο τόπος στα χρόνια της μεταπολίτευσης.

Ο κ. Τσίπρας έχει το άγγιγμα του «Μίδα». Μόνο που ό,τι αγγίζει αντί να το μετατρέπει σε χρυσό το κάνει στάχτη. Αυτό ισχύει για την οικονομία, την παιδεία, την υγεία, τη δημόσια διοίκηση, το μεταναστευτικό, την ασφάλεια των πολιτών, τους θεσμούς. Πανηγυρίζει ενώ έκανε ζημιά 200 δις Ευρώ στην Ελληνική οικονομία, έφερε ένα 3ο αχρείαστο μνημόνιο, δέσμευσε τη χώρα σε υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα για χρόνια, υποθήκευσε για έναν αιώνα τη δημόσια περιουσία, εκτόξευσε τη φορολογία και τις ασφαλιστικές εισφορές στα ύψη, έκοψε το ΕΚΑΣ, μείωσε μισθούς και συντάξεις, απελευθέρωσε τους πλειστηριασμούς, έδωσε τα κόκκινα δάνεια στα «κοράκια» των αγορών, κατέστρεψε τη μεσαία τάξη, τους ελεύθερους επαγγελματίες και την ιδιωτική πρωτοβουλία ενώ χτίζει κομματικό στρατό και ανέχεται τους Ρουβίκωνες, τους κουκουλοφόρους και τους μπαχαλάκηδες, όπως και τη βία και την ανομία μέσα και έξω από τα Πανεπιστήμια.

Μετά από μια βουτιά στην ύφεση, η ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας είναι μόλις στο μισό των προβλέψεων ενώ οι επενδυτές κοιτούν την Ελλάδα από απόσταση. Οι κάτοικοι των νοτίων προαστίων της Αθήνας γνωρίζουν άλλωστε καλά πόσο η κυβέρνηση αυτή δημιουργεί συνεχώς προσκόμματα στην καίριας σημασίας για τις τοπικές κοινωνίες (και όχι μόνο) επένδυση του Ελληνικού και στη συνέχιση της προσπάθειας αξιοποίησης του Παράκτιου Μετώπου που είχε αρχίσει να δρομολογείται επί κυβερνήσεως Σαμαρά.

Δυστυχώς για όλους μας μέρα με την ημέρα οι «ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» θυσιάζουν ολοένα και περισσότερο το μέλλον της χώρας στο βωμό της διατήρησής τους στην εξουσία. Γιατί ο στόχος τελικά είναι ένας: η «καρέκλα». «Πήραν την κυβέρνηση και τώρα θέλουν να πάρουν και την εξουσία», όπως είπε η σύντροφος του κ. Τσίπρα. Ο οποίος, αφού διόρισε «Καρανίκες», συγγενείς και κομματικούς φίλους, τώρα διορίζει φωτογραφικά γραμματείς και χρησιμοποιεί τις πιο «παλαιοκομματικές» μεθόδους που στο παρελθόν καταδίκαζε. Ο μύθος του ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς καταρρέει μέρα με τη μέρα μέσα στη «στάχτη» του κ. Τσίπρα. Και σε μια απέλπιδα προσπάθεια να καλύψει τη «στάχτη», τώρα η Κυβέρνηση εκτοξεύει «λάσπη» προς πάσα κατεύθυνση με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και την εξόντωση των πολιτικών της αντιπάλων.

Η Νέα Δημοκρατία πολύ σύντομα θα κληθεί να βγάλει την χώρα από την δίνη του λαϊκισμού και της ισοπέδωσης που έχει προκαλέσει ο κ. Τσίπρας. Αυτός είναι άλλωστε και ο διαχρονικός πολιτικός της ρόλος. Να αναλαμβάνει τη διακυβέρνηση της Ελλάδος «στα δύσκολα». Το έκανε στο παρελθόν με επιτυχία και θα το ξανακάνει και τώρα. Θα εφαρμόσει ένα διαφορετικό μείγμα πολιτικής, ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα με μείωση φορολογίας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Θα προσελκύσει επενδύσεις και θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας. Θα εφαρμόσει ένα σταθερό και αξιόπιστο νομοθετικό πλαίσιο για την προώθηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Θα στηρίξει ένα λειτουργικό και ευέλικτο δημόσιο τομέα στην υπηρεσία του πολίτη. Θα οικοδομήσει σύγχρονα και ανταγωνιστικά πανεπιστήμια. Θα επαναφέρει την τάξη και την ασφάλεια. Θα στηρίξει τους θεσμούς που λειτουργούν στο πλαίσιο του κράτους δικαίου. Θα μεριμνήσει για την προστασία των αδύναμων. Θα εφαρμόσει μια αξιόπιστη εξωτερική πολιτική.

Και θα έχει Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Έναν άξιο και ικανό ηγέτη που λέει την αλήθεια και θα οδηγήσει την Ελλάδα από τη «στάχτη» και τη «λάσπη» στην επόμενη ημέρα.

Η επόμενη μέρα ανήκει στην Ελλάδα που μας αξίζει.

Ροή Ειδήσεων

Θέρμανση: Οικονομικότερο όλων το πετρέλαιο – Πώς θα εξοικονομήσετε χρήματα

Τα καυσόξυλα αποτελούν για πολλούς τη λύση στο...

Κύπρος – Ελλάδα 1-0: Δύο πρόσωπα και πρώτη ήττα για τη «γαλανόλευκη»

Χρειάστηκε να φτάσουμε στην προτελευταία… στροφή του Nations...

Επιστράτευση – Ρωσία: Βαρύτερες ποινές για λιποτάκτες – Τουλάχιστον 700 συλλήψεις διαδηλωτών

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε τροπολογίες που...

Ελληνοτουρκικά: Σε παροξυσμό η Άγκυρα – Διεθνές Δίκαιο, αλήθεια, ισχυρές συμμαχίες, το ελληνικό τρίπτυχο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επανέλαβε από το πλέον επίσημο βήμα του ΟΗΕ, την αδιαπραγμάτευτη και απαραβίαστη κόκκινη γραμμή της Ελλάδας που είναι η υπεράσπιση...

Θέρμανση: Οικονομικότερο όλων το πετρέλαιο – Πώς θα εξοικονομήσετε χρήματα

Τα καυσόξυλα αποτελούν για πολλούς τη λύση στο πρόβλημα της θέρμανσης, όμως η αυξημένη ζήτηση και το κόστος μεταφοράς έχει εκτοξεύσει τις τιμές...

Κύπρος – Ελλάδα 1-0: Δύο πρόσωπα και πρώτη ήττα για τη «γαλανόλευκη»

Χρειάστηκε να φτάσουμε στην προτελευταία… στροφή του Nations League για να «χαλάσει» το σερί της Ελλάδας. Η Εθνική μας ομάδα γνώρισε την ήττα...