Τρεις συλλήψεις για εκβιασμό επιχειρηματία

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, υπόθεση εκβίασης σε βάρος επιχειρηματία στη Ρόδο και συνελήφθησαν οι δράστες. Πρόκειται για τρεις ημεδαπούς ηλικίας 26, 34 και 34 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για εκβίαση κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, οι δράστες κατά την τελευταία εβδομάδα απαιτούσαν εκβιαστικά την καταβολή του χρηματικού των 50.000 ευρώ από καταστηματάρχη προκειμένου να ασκεί την εμπορική του δραστηριότητα.

Επίσης, χθες το πρωί επιτέθηκαν και τραυμάτισαν με γροθιές συγγενικό πρόσωπο του καταστηματάρχη με σκοπό να επιτύχουν τον εκβιαστικό τους σκοπό.

Για την αποτελεσματική εξιχνίαση της υπόθεσης και τον τερματισμό της παραβατικής τους συμπεριφοράς, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε σήμερα (Δευτέρα 9 Μαΐου 2022) το πρωί στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή Καρακόνερο Ρόδου όπου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δράστες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, τους ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκαν σε κύρια ανάκριση.

Ροή Ειδήσεων

ΗΠΑ: Κανένα συγχαρητήριο τηλεφώνημα του Μπάιντεν στον Πούτιν

Αμερικανός αξιωματούχος έκανε λόγο για εκλογές υπό συνθήκες καταναγκασμού...

Νεκρός βρέθηκε τα μεσάνυχτα 40χρονος στον Ασπρόπυργο

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο ίδιο σημείο είχε...

Η Κέιτ εμφανίστηκε – Βίντεο την δείχνει να ψωνίζει σε αγρόκτημα με τον Ουίλιαμ

Στο βίντεο της εφημερίδας Sun και του αμερικανικού...

ΗΠΑ: Κανένα συγχαρητήριο τηλεφώνημα του Μπάιντεν στον Πούτιν

Αμερικανός αξιωματούχος έκανε λόγο για εκλογές υπό συνθήκες καταναγκασμού - "Οι Ρώσοι αξίζουν ελεύθερες και δίκαιες εκλογές" ...

Νεκρός βρέθηκε τα μεσάνυχτα 40χρονος στον Ασπρόπυργο

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο ίδιο σημείο είχε προηγηθεί επεισόδιο μεταξύ Ρομά. ...