Αέρας αλλαγής στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Στην τρίτη θέση πανελλαδικά για τις εκλογές στις Τοπικές Οργανώσεις

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε ο αριθμός των συμμετεχόντων που ψήφισαν χθες, στις εκλογές για την ανάδειξη της συντονιστικής γραμματείας της Τοπικής Οργάνωσης του Κινήματος Αλλαγής, του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Από το πρωί στις 8:00 μέχρι το βράδυ στις 20:00, την Κυριακή 24 Ιουνίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Αργυρούπολης, 471 ψηφοφόροι – μέλη του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ), δήλωσαν παρόντες  για να αναδείξουν τους ανθρώπους που θα απαρτίζουν την συντονιστική γραμματεία. Η προσέλευση των 471 ατόμων, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, κατατάσσοντας τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, στην τρίτη θέση πανελλαδικά.

Η εκλογική διαδικασία κύλησε ομαλά, με τη ροή των μελών-ψηφοφόρων, να είναι συνεχόμενη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Συγχαρητήρια, αξίζει να δοθούν στην εφορευτική επιτροπή, καθώς με το έργο της βοήθησε να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και χωρίς κανένα παρατράγουδο η διαδικασία.

Τα αποτελέσματα

Μετά το πέρας της διαδικασίας και τη καταμέτρηση των ψηφοδελτίων πρώτος σε σταυρούς εξελέγη ο Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος, (σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αργυρούπολης), ενώ ακολούθησαν οι: Τάσος Κυριακόπουλος (αντιπρόεδρος συλλόγου Ποντίων Ελληνικού), Αντωνία Τσουτσουμπή – Τζαβάρα, Κώστας Αρμουτίδης, Κατερίνα Καρίνου, Σοφία Τσαϊρίδη με τον Βλάση Δεδέκη να συμπληρώνει το 7μελες συντονιστικό. Την θέση των αναπληρωματικών κατέλαβαν ο Λάμπρος Τσιρώνης, η Αμαλία Τζάκου και η Κωνσταντίνα Κοσσυβάκη.

Συμπεράσματα

Η δημοκρατική παράταξη απέδειξε για άλλη μία φορά, με τον πλέον εμφατικό τρόπο, τη δυναμική που ακόμα διαθέτει στον δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης. Είναι στο χέρι λοιπόν, της νέας Τοπικής του ΚΙΝΑΛ, να πολλαπλασιάσει την εκλογική δύναμη του Κινήματος στην περιοχή, δεδομένου ότι ο κόσμος στηρίζει τη προσπάθεια.

Είδαμε τους νέους να στέκονται αρωγοί στη νέα αυτή προσπάθεια και σε επίπεδο ψηφοφόρων, καθώς πολλοί νέοι άνθρωποι δήλωσαν παρόντες με την ψήφο τους, αλλά και σε στελεχιακό επίπεδο, καθώς 3 στους 7 εκλεγμένους, είναι κάτω των 35 ετών!

Ιδιαίτερης αναφοράς, χρήζει το γεγονός πως τέσσερα από τα επτά νέο-εκλεγέντα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Ελληνικού – Αργυρούπολης του Κινήματος Αλλαγής, αποτελούν ενεργά στελέχη της Ενωμένης Πόλης, της δημοτικής παράταξης του δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου.

Μίας παράταξης, που αποδεικνύει έμπρακτα πως είναι ένα ανεξάρτητο και πολυσυλλεκτικό αυτοδιοικητικό κίνημα, με στελέχη ευρείας αποδοχής, απ’ όλο το φάσμα των πολιτικών δυνάμεων!