Το Κίνημα Αλλαγής στο πλευρό του Γιάννη Κωνσταντάτου

Σε εκδήλωση του δημάρχου

Την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε σε γνωστό κέντρο της Αργυρούπολης εκδήλωση για την ονομαστική εορτή του δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου.

Ανάμεσα στους εκατοντάδες φίλους του δημάρχου, το παρών έδωσαν όλα τα προβεβλημένα τοπικά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής αποδεικνύοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη και την στήριξη που δείχνει στο πρόσωπο του Γιάννη Κωνσταντάτου διαχρονικά η βάση της δημοκρατικής παράταξης.

Είναι άλλωστε γνωστό πως θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια της Ενωμένης Πόλης, της παράταξης του δημάρχου, σημαίνοντα τοπικά στελέχη του ΚΙΝΑΛ όπως ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρώην δήμαρχος Γιάννης Τσαρπαλής, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σαραφίδης, ο γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Κινήματος Αλλαγής στο δήμο και σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Αργυρούπολης, Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος, καθώς και η πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης, Μαριλένα Χρυσανθοπούλου.

Η άριστη σχέση που διατηρεί ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης με την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ επιβεβαιώνεται και από την παρουσία του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, αλλά και του αναπληρωτή εκπρόσωπου τύπου του κόμματος, Σπύρου Καρανικόλα.

Το πλούσιο αυτοδιοικιτικό έργο και η λαμπερή υποψηφιότητα του Γιάννη Κωνσταντάτου, μίας πολιτικής προσωπικότητας που συγκεντρώνει πάνω του την συντριπτική αποδοχή των συνδημοτών του από όλο το φάσμα του πολιτικού τόξου, υπήρξε το κύριο θέμα συζήτησης ανάμεσα στα στελέχη του ΚΙΝΑΛ, ενώ όλοι συμφώνησαν πως η στήριξη του κόμματος στο πρόσωπό του, είναι αυτονόητη επιλογή για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Η παρουσία του Γιώργου Καμίνη, του επικεφαλής της επιτροπής κατάρτισης ψηφοδελτίων αυτοδιοίκησης του ΚΙΝΑΛ, κλείνει επιτέλους τα στόματα όσων, χωρίς κανένα έρεισμα στην τοπική κοινωνία και με μόνο προσόν κάποια… κομματικά ένσημα, διατείνονταν «δεξιά και αριστερά» πως η δική τους υποψηφιότητα θα έχει τη στήριξη του κόμματος.

Τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής ανανέωσαν το ραντεβού τους στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τοπικής Οργάνωσης Κινήματος Αλλαγής Ελληνικού – Αργυρούπολης, η οποία θα διοργανωθεί στις αρχές Φεβρουαρίου.