Γιάννης Κωνσταντάτος – Ελληνικόν Experience Park “Εικόνες από το μέλλον του Ελληνικού μας”

-

“Εικόνες από το μέλλον του Ελληνικού μας” δήλωσε ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωσταντάτος κατά τη χθεσινή ξενάγησή του στο Ελληνικόν Experience Park που άνοιξε τις πύλες του για το κοινό χθες το απόγευμα.

Ένα πάρκο έκτασης άνω των 70 στρεμμάτων, μέρος του Μητροπολιτικού Πάρκου του Ελληνικού, που θα μεγαλώνει κάθε μέρα για να γίνει το μεγαλύτερο πάρκο της Ευρώπης.

“Όλοι εμείς που αγωνιστήκαμε ώστε να γίνει πράξη η Επένδυση του Ελληνικού σήμερα στα εγκαίνια του πρώτου μέρους του πάρκου νιώσαμε δέος, συγκίνηση και υπερηφάνεια για το έργο που γίνεται και αποτελεί επέκταση της πόλης μας. Ένα πάρκο 70 στρεμμάτων ανοιχτό και δημόσιο πανέμορφο που διέψευσε τους μίζερους πολέμιους του έργου που μιλούσαν για μία κλειστή πόλη.

Λίγα μέτρα από τα σπίτια μας, πήραμε μια γεύση από την εικόνα του Ελληνικού του μέλλοντος που μπορεί να ανήκει σε όλη την Ελλάδα αλλά πρώτα από όλα ανήκει στους κατοίκους του Ελληνικού Αργυρούπολης που θα το χαίρονται καθημερινά. Είσοδος από τον Υδατόπυργο επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στο Ελληνικό. Καλορίζικο!”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ