Γιάννης Κωνσταντάτος: Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα για την πόλη του Ελληνικού

Η επίσημη έναρξη των εργασιών με την παρουσία του Πρωθυπουργού, σηματοδοτεί μια νέα ημέρα για το Ελληνικό“, τονίζει ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος μετά την έναρξη των πρόδρομων εργασιών στο πρ. αεροδρόμιο. Και συνεχίζει:

Μετά από 80 χρόνια κι αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες, η πόλη μας θα είναι ξανά ενιαία.

Το κάτω Ελληνικό που σήμερα το χωρίζει ο αεροδιάδρομος με το Άνω Ελληνικό και τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, θα ενωθούν και η πόλη του Ελληνικού θα είναι ξανά ενιαία με τουριστικές υποδομές, την παραλία της, το μεγαλύτερο πάρκο στην Ευρώπη και πολλές κατοικίες και νέους κατοίκους που θα τους καλωσορίσουμε όταν έρθει η ώρα.

Είμαστε συγκινημένοι διότι η μεγάλη προσδοκία που είχαμε γι’ αυτό το έργο πραγματικά εκπληρώθηκε. Δεν ξεχνάμε ότι υπάρχουν κανόνες, υπάρχει αυτοδιοίκηση, υπάρχουν προϋποθέσεις που έχουμε θέσει για να προχωρήσει το έργο σε αρμονία με την τοπική κοινωνία, σεβόμενοι την ιστορία της περιοχής μας, σεβόμενοι πάνω από όλα τον αγώνα του λαού μας για ένα καλύτερο αύριο.

Το νέο Δημαρχείο, το Μέγαρο Ποντίων Σουρμένων και άλλες δομές είναι αυτές που πρέπει να χτιστούν παράλληλα με το έργο, παράλληλα με την επένδυση.

Εμείς είμαστε εδώ ως εγγυητές, ως δημοτική αρχή και πάνω από όλα ως Ελληνικιώτες και Αργυρουπολίτες για να εξασφαλίσουμε ότι η νέα πόλη που δεν είναι τίποτα άλλο από την επέκταση της πόλης του Ελληνικού, έχει μέλλον και για έναν ακόμα λόγο, γιατί είμαστε παρόντες να εγγυηθούμε την ασφάλεια και την εξέλιξή της.

Τα καλύτερα έρχονται, τα καλύτερα ξεκινάνε“.

Ροή Ειδήσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση είναι η τελευταία που μπορεί να δίνει μαθήματα πατριωτισμού

Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει ότι "όπως στο σκάνδαλο...

Γρεβενά: Συνελήφθη 28χρονος για τον βιασμό 15χρονης

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ίδια στις αρχές,...

Αποκαλύφθηκαν οι πέτρες της πείνας- «Αν με δεις, τότε κλάψε»

Η ξηρασία που βιώνουν οι περισσότερες χώρες της...

Βρετανία: Εταιρεία ύδρευσης απαγορεύει το πότισμα από τις 24 Αυγούστου

Η Βρετανία κήρυξε επισήμως σε κατάσταση ξηρασίας τμήματα...

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση είναι η τελευταία που μπορεί να δίνει μαθήματα πατριωτισμού

Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει ότι "όπως στο σκάνδαλο των υποκλοπών έτσι και στον Έβρο όταν αποκαλύπτονται τα ψέματά τους αρχίζουν επιθέσεις με νέα...

Γρεβενά: Συνελήφθη 28χρονος για τον βιασμό 15χρονης

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ίδια στις αρχές, τα ξημερώματα της 15ης Αυγούστου ο 28χρονος, τον οποίον η κοπέλα γνώριζε, τη βίασε σε...

Αποκαλύφθηκαν οι πέτρες της πείνας- «Αν με δεις, τότε κλάψε»

Η ξηρασία που βιώνουν οι περισσότερες χώρες της Ευρώπης αποτελεί έναν ακόμα ισχυρό πονοκέφαλο για τις κυβερνήσεις, μετά την ενεργειακή κρίση. Η υποχώρηση...