Ορίστηκαν τα μέλη του Δ.Σ. για τον φορέα διαχείρισης της Επένδυσης του Ελληνικού

Πρόεδρος του φορέα θα είναι ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα διαχείρισης της Επένδυσης του Ελληνικού ορίστηκαν, ύστερα από τις προτάσεις που έκαναν ο δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης, ο δήμος Αλίμου, ο δήμος Γλυφάδας, το Υπουργείο Εσωτερικών, το Υπουργείο Οικονομικών και η ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε..

Πρόεδρος του φορέα θα είναι ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος.

Τα μέλη που θα απαρτίζουν τον Δ.Σ. του φορέα είναι:
  • Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, με αναπληρώτριά του την Αναστασία Σιμητροπούλου, Αντιδήμαρχο Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών και Νομικής Υπηρεσίας του δήμου Αλίμου.
  • Γεώργιος Πετράς, πρώην Αντιδήμαρχος του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης ως μέλος αυτού, με αναπληρωτή του τον Ιορδάνη Εφραιμίδη πρώην δήμαρχο Ελληνικού.
  • Δημήτριος Παπαγεωργίου, Δημοτικός Σύμβουλος δήμου Ελληνικού -Αργυρούπολης, ως μέλος αυτού, με αναπληρωτή του τον Δημήτριο Αβαρκιώτη, Νομικό Σύμβουλο του δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης.
  • Θεόδωρος Χαύτης, Δημοτικός Σύμβουλος δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης ως μέλος αυτού, με αναπληρωτή του τον Δημήτριο Ραμαντζά, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.
  • Γεώργιος Αγγελόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος δήμου Γλυφάδας, ως μέλος αυτού, με αναπληρωτή του τον δημήτριο Νιτσιόπουλο, Δημοτικό Σύμβουλο δήμου Γλυφάδας.
  • Ελένη Πατσαρίνου, Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ, με αναπληρώτρια την Ελένη Οικονόμου, συνεργάτη του Υπουργού Εσωτερικών.
  • Κωνσταντίνος Κλώνης, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Δημοσιονομικών με Α΄ βαθμό, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Εποπτευομένων Φορέων του Υπουργείου Οικονομικών, με αναπληρώτρια την Ασπασία Κωστοπούλου υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Εφοριακών με Α΄ βαθμό, Προϊσταμένη του Τμήματος Α΄ Τακτικού Προϋπολογισμού και Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής της Διεύθυνσης Προϋπολογισμού και Δημοσιονομικών Αναφορών του Υπουργείου Οικονομικών
  • Δημήτριος Τσιλιμίγκας, εντεταλμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε.» Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, ως μέλος με αναπληρώτρια του την Σουλτάνα Σπυροπούλου, Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ» και Πολιτικό Μηχανικό ΕΜΠ.