Κωνσταντάτος: Επενδύσεις χωρίς την συναίνεση των τοπικών κοινωνιών δεν μπορούν να υπάρξουν

Δήλωση του δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης

Μετά τις δηλώσεις του προέδρου τις Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, πως «Η επένδυση του Ελληνικού θα ξεμπλοκαριστεί την πρώτη κι όλας εβδομάδα της νέας διακυβέρνησης», ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, έκανε την εξής δήλωση:

«Το άμεσο ξεκίνημα των έργων της εμβληματικής επένδυσης στο πρ. Αεροδρόμιο του Ελληνικού θα σηματοδοτήσει την ήττα του λαϊκισμού και την απαρχή της Νέας Ελλάδας. Της Ελλάδας της ανάπτυξης και της δημιουργίας.

Ως δήμαρχος του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης και Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης της Επένδυσης, τη στήριξα διαχρονικά, χωρίς πισωγυρίσματα και εκβιασμούς. Πάλεψα με τους συνεργάτες μου προς την κατεύθυνση της υλοποίησής της, και ο λαός της πόλης, στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, επικρότησε την στάση μας αυτή.

Ευελπιστώ ότι η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, θα μας καλέσει στο τραπέζι του διαλόγου, προκειμένου να δοθούν άμεσες λύσεις στα ζητήματα τα οποία έχουμε εδώ και καιρό θέσει σε όλους τους αρμόδιους φορείς, ώστε η εμβληματική Επένδυση του Ελληνικού να προχωρήσει άμεσα και χωρίς προβλήματα.

Επενδύσεις χωρίς την συναίνεση των τοπικών κοινωνιών δεν μπορούν να υπάρξουν».