Επένδυση Ελληνικού: Οι κοινόχρηστοι και κοινωφελείς χώροι περνούν στον δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Σε συμφωνία για την άμεση απόδοση των κοινωφελών και κοινωνικής ανταποδοτικότητας χώρων που βρίσκονται στα διοικητικά και χωροταξικά όρια του δήμου Ελληνικού- Αργυρούπολης κατέληξε η συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη με τον δήμαρχο της περιοχής Γιάννη Κωνσταντάτο.

Μετά την συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη για την απόδοση κατά κυριότητα, όλων των Κοινόχρηστων, Κοινωφελών και Κοινωνικής Ανταποδοτικότητας χώρων εντός της “Επένδυσης του Ελληνικού” που τοποθετούνται στα διοικητικά και χωροταξικά όρια του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Ικανοποιείται έτσι ένα δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας καθώς ο δήμος μας επιστρέφει στους χώρους που έχει παραδώσει στην Ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να ξεκινήσει η εμβληματική επένδυση στο Ελληνικό.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα τεχνικά κλιμάκια των δύο πλευρών θα συναντηθούν προκειμένου να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με την διαδικασία που θα ακολουθηθεί.»