Ληστές ντυμένοι γιατροί «χτύπησαν» το Σισμανόγλειο

Γιατροί και νοσηλευτές περπατούν ανάμεσα στα συντρίμμια, απορημένοι και εκείνοι από το μέγεθος της καταστροφής.

Η έκρηξη στο μηχάνημα ανάληψης χρημάτων που βρισκόταν στην είσοδο του νοσοκομείου ήταν τόσο δυνατή που διέλυσε τα πάντα.

Το μηχάνημα καταστράφηκε ολοσχερώς… ψευδοροφές έχουν πέσει… τζαμαρίες έχουν σπάσει… γραφεία έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές…

Οι δράστες ανατίναξαν το ΑΤΜ με τη μέθοδο του αερίου. Έφυγαν όμως με άδεια τα χέρια αφού δεν κατάφεραν να αφαιρέσουν τις κασετίνες με τα χρήματα.

Έφυγαν με άδεια χέρια

Δύο γυναίκες, η μία στην ασφάλεια του κτιρίου και η άλλη καθαρίστρια, ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους ένοπλους ληστές που στις 04:30 τα ξημερώματα, εισέβαλαν στο νοσοκομείο.

Τρεις άνδρες και μία γυναίκα, ντυμένοι γιατροί με τον έναν μάλιστα, να φορά στολή υψηλής προστασίας για τον covid, φτάνουν στην κεντρική είσοδο του νοσοκομείου και απειλούν με ένα όπλο την υπάλληλο ασφαλείας η οποία απομακρύνεται.

Ύστερα, μπαίνουν στο κτίριο, τοποθετούν τις φιάλες με το αέριο στο ΑΤΜ, γίνεται η έκρηξη και αφού καταλαβαίνουν ότι δεν μπορούν να αρπάξουν τα χρήματα, τρέχουν να εξαφανιστούν… Στο δρόμο τους συναντούν και σπρώχνουν την καθαρίστρια, πριν διαφύγουν πηδώντας την μάντρα, προτού κάποιος τους αντιληφθεί.

Εικόνες σαν και αυτές, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφονται σε νοσοκομεία ύστερα από ανατίναξη ΑΤΜ.

Οι Αρχές πήραν καταθέσεις από όσους, την ώρα της έκρηξης, βρίσκονταν στο νοσοκομείο, ενώ εξετάζουν και βιντεοληπτικό υλικό.

Ροή Ειδήσεων

Τόνγκα: Σεισμός 6,6 βαθμών | ΣΚΑΪ

Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι μετά τον σεισμό ...

ΤΟ ΥΠΕΞ καταδικάζει την πυραυλική επίθεση του Ιράν

Η Ελλάδα επαναβεβαιώνει την έκκλησή της για άμεση αποκλιμάκωση ...

Η Άντζελα Δημητρίου διασκέδασε στην σκηνή με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Το βράδυ του Σαββάτου (28.09.2024), η Άντζελα Δημητρίου διασκέδασε με την...